Diskuze

Luhačovice zavedou modré parkovací zóny a kyvadlovou dopravu do centra

Modré parkovací zóny, odstavná parkoviště na okraji města a kyvadlovou dopravu do centra plánují zavést v Luhačovicích. Problémy s parkováním už ve městě dosahují během návštěvnických špiček takové míry, že si žádají radikální řešení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tsk na otvirani pramenu to teda 2x nezafungovalo!! a ten otravny vlaacek z kolonady co brzdi dopravu to taky nevytrhne. Leda zaparkovat na mistnim letisti a pak se nechat shodit na urcene misto;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak. -nevim proc tu neni mozna oprava textu, nebo rovnou smazani, jako vsude jinde!!!;-O

1 0
možnosti

zrovna tam, kde se dá mimo špičku v pohodě zaparkovat

0 0
možnosti

Ale to parkoviště naproti Benziny během otevírání pramenů moc lidí nevyužilo. Bylo tam víc dobrovolných hasičů jak zaparkovaných aut. Směrem od Uherského Brodu nějak moc parkovacích míst není a parkoviště směrem od Dolní Lhoty v létě zaplní návštěvníci přehrady a těch několik desítek bezplatných parkovacích míst na nádraží podél kolejí je zaplněno skoro pořád každý den. Navíc nějaká kyvadlová doprava tam jezdí už roky, místní tomu říkají "poulička" a i když na ten spoj je vyčleněný nízkopodlažní autobus, tak se často stává, že místo něj přijede nějaký ten meziměstský, nebo dokonce dálkový autobus a někdo s kočárkem nebo na vozíku má smůlu, hlavně o víkendu.

1 0
možnosti
Foto

V36í43t 96M39a17c82h

28. 5. 2019 19:13

Nepanikařte, vážená redakce - parkovací zóny, odstavná parkoviště na okraji města a kyvadlová doprava do centra nejsou žádná radikální řešení, ale standardní věc ve vyspělé Evropě.

Gratuluji Luhačovicím k osvícenému vedení.

1 1
možnosti

Jenomže pro lidi, kteří mají "právo" zajet autem až před vchod, je to skoro komunismus.

0 1
možnosti