Diskuze

Na rozvoj Zlína a okolí půjde z EU více peněz, dotace chce kino i stadion

Zlínská aglomerace, do níž spadají krajské město, Otrokovice, Vizovice, Fryšták a další obce v bezprostředním okolí, bude moci v letech 2021 až 2027 čerpat více peněz z Evropské unie než v předcházejícím šestiletém období, kdy měla k dispozici více než 950 milionů korun. Přesné množství peněz, které bude k dispozici, ale ještě známé není.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

4% meziroční nárust motorizace si nejspíš vyžádá zrušení kina a vybudování /z úcty k minulosti při zachování vnějšího tvaru/ patrových garáží třeba i se soukromým stáním, nebo boxy. Mohla by to být po Baťově památníku, krajském soudu Ing. arch Krčmáře, Zlatém jablku, krematoriu a 21 budově další perla Zlína. Alespoň co se týká fasády.

0 0
možnosti

Jak to, že se ve světě budují letiště, přístavy, rychlodráhy, dálnice a nám to vychází na opravu Lesního hřbitova a vozy MHD, ze kterých je za pár let hromada šrotu?

4 0
možnosti

M12a61r73t41i81n 55P75e83t14r

2. 12. 2020 10:17

Oprava velkého kina ?8-o

Vás ta hloupost ještě nepřešla.

Budovu která byla stavěna v roce 1932 jako dočasná a v podstatě dosloužila, tu chcete opravovat? ;-O;-O

2 0
možnosti

Jsem tak starý, že místo podhledu na sále pamatuji heraklit.

0 0
možnosti

No, zrovna úprava křižovatky ulic Mostní a Březnická je naprosto zbytečná a jedná se o vyhazování peněz. A ta oprava velkého kina? Ten projekt je výsměch.

2 0
možnosti

Rozhodně tam chybí semafor pro chodce. Na zvážení je odbočovací pruh z Mostní na Březnickou směrem na Lesní hřbitov a připojovací pruh z Mostní na směrem na Lesní hřbitov.

2 0
možnosti

Zlín je poslední krajské město bez obchvatu. Co tak objednat ve 3 variantách Technicko - ekonomickou studii přeložky 1/49 ze středu města, nejlépe od Malenovic po Lípu?

Je to přece priorita vlády DOKONČIT KAPACITNÍ OBCHVATY MĚST A OBCÍ - viz dokument "Dopravní fórum 2019".

Proč se jinde plánují, budují a předávají do provozu obchvaty?

5 0
možnosti