- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
http://ekonomika.idnes.cz/specialni-priloha.aspx?y=test/test-dnes-pivni-pena.htm Prohlídni si tu tabulku a dozvíš se ,že Plzeň je 11 a Gambrinus 9tka.Tak nemel,že se Plzeň za x let nezměnila.Na věcný argumenty nereaguješ,umíš pouze urážet a vlastní argumenty ničim nepodložený cucáš z prstu.A ano mýlíš se, poklesy prodejů se týkají pouze velkochemiček,malý pivovary rostou.Měj se hezky.
Hehe,pekne,hlavne,kdyz porovnas "dvanactku" Plzen a Poutnika trebas. Sice odpovida kategorii lezak, ale je tam nejake to ale . Mimochodem,nechapu,kde vzali cenu Poutnika 35,ja to kupuju za 12 po basach
Někdy je lepší dobře načepovanej Bráník za dvacku v nádražní hospodě, než plzeňskej podmírák za dvakrát takovou cenu v knajpě, která se zviditelní na iDnes, protože jí jenom štamgasti stačej :-DDD
No on i ten Braník má v nákladech vyšší cenu než Plzeň tak se nediv,že líp chutná.
to je něco otřesného a spolehlivě to přetluče zážitek z výborného piva....
jojo, asi je to jediná hospoda na světě, kde vrchní hosta seřve za to, že pije pivo pomaleji než ho on nosí. Doufám že už se mi to nikdy nestane - udělám pro to maximum, například už k tygrovi nepáchnu:) A propos - on si někdo dvacáté pivo ještě VYCHUTNÁVÁ?
Nechci se s nikým hádat, ale spatřuji poměrně velký rozdíl mezi tím co za Plzeň se prodává v ČR a co se prodává v zahraničí. V západní Evropě mi Pilsner chutnala více než doma.
hádal bych se, ale taky mi to tak přijde, stejně tak Budvar.
Dal jsem si v Protivíně Speciál pivního znalce za 20 Kč. Když jsem pil druhý půllitr servírka mě varovala, že je to 18-ka. Bohužel mi jel autobus, jinak bych ještě pár zkousnul (doslova skousnul). Ale pivo vynikající, mňamka.
První, co bych udělal, být provozovatelem, by byla změna piva na čepu...
jednu z nejvyhlášenějších plzeňských hospod předělat na jiné pivo? to snad ne
Jako v chrámu. A chrámy se neboří. "Kdyby chtěl někdo v budoucnu u Tygra zavést změny, okamžitě by dostal od štamgastů za vyučenou," říká výčepní Karel Hulata - Takových už bylo !!
třeba Černohorská pivnice v Brně. Teď je tam mekáč, či čo...
Souhlasím s tím, že tam točí pěkný podmíráky.. Navíc pan Mistr započítal 1 pivo 2x nenápadně a nestalo se mi to tam poprvý.. Radši do Lokálu u Karlova mostu..
1. kde ti netočej podmíráky? 2. lokál je hospoda uplně jinačího typu...tygr je typická hospoda. Lokál je právě spíše restaurace zahr. střihu ač zaměřená na českou kuchyni
aby nám zas vysvětlili jací jsme barbaři, pokud jsme nikdy neochutnali nějaký gruzínský višňový pivo nebo něco podobnýho?