Diskuze

Velekněz dobrého piva: hospodský od Tygra Karel Hulata

Raz, dva, tři, čtyři a "tak, tady to máte". Za čtyři vteřiny přede mnou stojí načepovaná dvanáctka. Usedám ve staropražské hospodě U Zlatého tygra, kde mívají skoro pořád plno. Hospodský Karel Hulata nastoupil k Tygrovi už roku 1976.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

strasakvzeeeli

16. 1. 2011 2:06
Pro uživatele Campnou

http://ekonomika.idnes.cz/specialni-priloha.aspx?y=test/test-dnes-pivni-pena.htm  Prohlídni si tu tabulku a dozvíš se ,že Plzeň je 11 a Gambrinus 9tka.Tak nemel,že se Plzeň za x let nezměnila.Na věcný argumenty nereaguješ,umíš pouze urážet a vlastní argumenty ničim nepodložený cucáš z prstu.A ano mýlíš se, poklesy prodejů se týkají pouze velkochemiček,malý pivovary rostou.Měj se hezky.

0 0
možnosti

Drussbarb

16. 1. 2011 16:51
Re: Pro uživatele Campnou

Hehe,pekne,hlavne,kdyz porovnas "dvanactku" Plzen a Poutnika trebas. Sice odpovida kategorii lezak, ale je tam nejake to ale :-). Mimochodem,nechapu,kde vzali cenu Poutnika 35,ja to kupuju za 12 po basach R^

0 0
možnosti

Škubi

11. 1. 2011 12:18
No nevim

Někdy je lepší dobře načepovanej Bráník za dvacku v nádražní hospodě, než plzeňskej podmírák za dvakrát takovou cenu v knajpě, která se zviditelní na iDnes, protože jí jenom štamgasti stačej :-DDD

0 0
možnosti

strasakvzeeeli

13. 1. 2011 21:19
Re: No nevim

No on i ten Braník má v nákladech vyšší cenu než Plzeň tak se nediv,že líp chutná.

0 0
možnosti

polární liška 1

11. 1. 2011 9:53
Pivo vynikající, ale ti dva nepříjemní dědci na place,

to je něco otřesného a spolehlivě to přetluče zážitek z výborného piva....

0 0
možnosti

.MichaL

11. 1. 2011 10:30
Re: Pivo vynikající, ale ti dva nepříjemní dědci na place,

jojo, asi je to jediná hospoda na světě, kde vrchní hosta seřve za to, že pije pivo pomaleji než ho on nosí. Doufám že už se mi to nikdy nestane - udělám pro to maximum, například už k tygrovi nepáchnu:) A propos - on si někdo dvacáté pivo ještě VYCHUTNÁVÁ?

0 0
možnosti

J.E.

10. 1. 2011 23:17
Rozdíl

Nechci se s nikým hádat, ale spatřuji poměrně velký rozdíl mezi tím co za Plzeň se prodává v ČR a co se prodává v zahraničí. V západní Evropě mi Pilsner chutnala více než doma.

0 0
možnosti

Amanita phalloides erectus

11. 1. 2011 5:39
Re: Rozdíl

hádal bych se, ale taky mi to tak přijde, stejně tak Budvar.

0 0
možnosti

Amanita phalloides erectus

10. 1. 2011 20:58
***

Dal jsem si v Protivíně Speciál pivního znalce za 20 Kč. Když jsem pil druhý půllitr servírka mě varovala, že je to 18-ka. Bohužel mi jel autobus, jinak bych ještě pár zkousnul (doslova skousnul). Ale pivo vynikající, mňamka. R^

0 0
možnosti

Chody

10. 1. 2011 15:20
PI

První, co bych udělal, být provozovatelem, by byla změna piva na čepu...

0 0
možnosti

vypitý pologramotný žvanil

10. 1. 2011 15:32
Re: PI

jednu z nejvyhlášenějších plzeňských hospod předělat na jiné pivo? to snad ne

0 0
možnosti

ordy

10. 1. 2011 9:10
štamgasti

Jako v chrámu. A chrámy se neboří. "Kdyby chtěl někdo v budoucnu u Tygra zavést změny, okamžitě by dostal od štamgastů za vyučenou," říká výčepní Karel Hulata - Takových už bylo !!

0 0
možnosti

vovák

11. 1. 2011 10:44
Re: štamgasti

třeba Černohorská pivnice v Brně. ;-€ Teď je tam mekáč, či čo...

0 0
možnosti

MAČKA 1

9. 1. 2011 22:30
Genus loci

0 0
možnosti

winstonn

9. 1. 2011 20:38
mira

Souhlasím s tím, že tam točí pěkný podmíráky.. Navíc pan Mistr započítal 1 pivo 2x nenápadně a nestalo se mi to tam poprvý.RvRvRv. Radši do Lokálu u Karlova mostu..

0 0
možnosti

vypitý pologramotný žvanil

10. 1. 2011 15:20
Re: mira

1. kde ti netočej podmíráky? 2. lokál je hospoda uplně jinačího typu...tygr je typická hospoda. Lokál je právě spíše restaurace zahr. střihu ač zaměřená na českou kuchyni

0 0
možnosti

error404_is_back

9. 1. 2011 16:33
kde jsou pivní snobi?

aby nám zas vysvětlili jací jsme barbaři, pokud jsme nikdy neochutnali nějaký gruzínský višňový pivo nebo něco podobnýho?

0 0
možnosti