Diskuze

Sousedé zírali, jak muž škrtí manželku. Zasáhl jen třináctiletý syn

Ústecký krajský soud uložil tříletou podmínku Jaroslavu V. z Teplic, který se loni v září po hádce vrhnul na manželku a začal ji škrtit. Zachránil ji třináctiletý syn, který na otce skočil a bušil mu pěstmi do zad.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

chudáci děti,těch mi je líto nejvíc,chlap totální magor,už jen za to že před dětmi napadne ženu by zasloužil usekat pracku!

0 1
možnosti
PK

Je smutné, kolik lidí by klidně přihlíželo, jak před jejich očima někoho uškrtí. A aby si to nějak pro sebe odůvodnili, budou sem dávat nesmyslné argumenty, že si za to ta ženská mohla sama 8-o a bůhví, jak by taková pomoc byla nakonec kvalifikována a další nesmysly. Nereaguji teď na sousedy, kteří mohli být staří a nevěděli třeba jak nejlépe zareagovat. Zaráží mě vyjádření některých zde diskutujících, kteří už dopředu mají připravenu výmluvu, proč by nezasáhli.

Vyjadřuji se jen k této konkrétní situaci, ve které nebylo třeba žádné hrubé síly, aby útočník přestal. Samozřejmě něco jiného je, když vyběhne z obchodu chlápek z kuklou na hlavě, který velmi pravděpodobně má u sebe nějakou zbraň.

1 0
možnosti
KN

Vůbec se nedivim tomu chlapovi, že jí chtěl uškrtit. Kdo zažil rozvod, přišel o děti a zažil, jaké ženy umí být svi.. (a přitop všechny zákony jsou v jejich prospěch), tak se tomu nediví. Tyhle případy často končí i sebevraždou společně se zabitím dětí. Nespravedlnost při rozvodech v neprospěch mužů by se konečně měla začít řešit (jak v případě dětí, tak dělení majetku). V praxi už z toho vznikl nový sport - uhnat jakéhokoliv chlapa s dobrym příjmem, hned si s nim udělat dítě, donutit ho koupit nový byt/dům a pak se hned rozvést - dostat ten byt a žít si dobře z vysokých alimentů.

1 1
možnosti
KN

A ještě k tomu dodám (potom, co jsem si četl o Kramném - vraždě v Egyptě, že mu byla nevěrná a že říkala, že to bude jejich poslední dovolená), že nespravedlnost rozvodů nevede jen k sebevraždám, ale i k vraždám (včetně dětí). I když zaviní rozvod žena, stejně všechno shrábne ona - hlavně děti.

2 1
možnosti
PC

Nedivím se že sousedi nezasáhli.Ono je to totiž tak,že by nakonec policajti udělali násilníky z nich a byli by souzeni oni.Tak to u nás totiž většinou funguje.A ženská dovede chlapa vytočit až k nepříčetnosti a svou nevymáchanou hubou kterou nezavře ani na chvíli je schopna dohnat člověka až k nepříčetnosti.Na to je jediná obrana.V klidu si zbalit svůj zubní kartáček a osobní věci,a včas zmizet a už se nevracet nebo vás uštkne svým jedovatým jazykem.Většinou to ale chlap neudělá a snaží se tím že uvádí protiargumenty ženu vrátit do reálu.Je to ale zbytečné a pak  to špatně skončí.

1 2
možnosti
AK

A nakonec taková pomoc ještě skončí tím, že manželka prohlásí na policii, že se žádné škrcení nekonalo a vy mu budete platit bolestné.

2 0
možnosti
AK

Takže ona si za to skorouškrcení, podle diskutujících,vlastně může sama. ;-( No to je síla....

Pán by byl určitě dobrým a laskavým otcem..."ale jen mě Pepíčku moc neštvi, protože až mi bouchnou saze, tak tě přizabiju..."

1 1
možnosti
TN

a vy byste neměla chuť přiskrtit svého bývalého, kdyby vám v rozporu s vaší dohodou vzal dítě ?

1 0
možnosti
JN

Sousedé byli muži? Věk, tělesná konstrukce? Abychom si mohli plivnout spravedlivě.

0 0
možnosti
AK

Zírali. Ono se něco takového tak často nevidí. Nemluvě o tom, že k nečinnosti nabádají i "spravedlivé" zákony. Uzemníte útočníka a budou vás popotahovat, jestli jste náhodou nepoužili nepřiměřené násilí. Nedejbože mu při tom náhodou zlomit třeba nohu, ještě vás bude (úspěšně) želovat o náhradu ušlého zisku.

2 0
možnosti
TN

T35i66b94o60r 60N81o85v96á54k

14. 4. 2014 23:03

ženské si myslí, že při rozvodu je dítě automaticky JEJÍ

3 0
možnosti
JP

Zatímco muži si myslí, že to dítě je automaticky jejich.

1 0
možnosti
JP

Jednoznacne to asi vypovida jen o sousedech.

0 0
možnosti
PB

Dá se to pochopit,asi proto ta podmínka.

1 3
možnosti