Diskuze

V Lounech skončila zubní pohotovost, byla nerentabilní a chyběli lékaři

V Lounech přestala fungovat zubní pohotovost. Lidé s akutními problémy, které je postihnou o víkendu či o svátcích, tak musejí cestovat do jiného města. Nejbližší pohotovost je v Bílině a Mostě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M22i18l37a22n 51K22r81á53l

9. 1. 2022 14:13

A bude ještě hůř. Tohle je jen začátek vlády pětikoalice -fialového hnusu.

0 0
možnosti
JJ

J35i62ř18í 76J53o30z85a

5. 1. 2022 11:51

Mě spíše překvapuje, že Louny jakož to bývalé okresní město, nemají nemocnici...

0 0
možnosti
MK

Byla tu, a pěkná. Ovšem podlehla národnímu sportu- tunelingu- v období první vlády ODS. Takže když se tu něco stane, třeba autonehoda, tak zraněný se musí odvézt do Mostu, Žatce nebo Slaného...

1 0
možnosti

Nikdy bych nevěřila, že se může někdo ohánět rentabilitou u služeb pohotovosti. Ty obyčejně nebyly nikdy rentabilní. Proč s tím nebyl problém za totáče a teď od revoluce najednou je? Protože v té době doktoři se střídali na pohotovostech - a nejen zubních - a byla to součást jejich doktorské práce pro lidi, běžná pracovní povinnost. Ono taky v té době, když měl pacient horečku, jezdil odpoledne doktor na návštěvy za ním. Dnes jsem někde četla, že také tuto službu zahrnuje tzv. kapitační platba, ale přesto se za pacienty nejezdí už léta. Ono je asi lacinější posílat rovnou záchranky. Často i zbytečně, lidi si je zvykli objednávat na blbosti. Zvláštní, že tam rentabilitu nikdo neřeší. Možná naštěstí pro pacienta.!!

3 4
možnosti
PP

Soukromá společnost na něčem prodělává. Pokud by pokračovali dále v prodělku, mohli by její majitelé žalovat jednatele, že nepostupují s péčí řádného hospodáře. A společnost má určitě smlouvu s VZP a nejde říci, že pohotovost bude plně hrazena pacienty, opět další zákon.

Jediné, co vidím, založte s.r.o., které nebude mít smlouvu s VZP, domluvte se zubaři, za jaké peníze by byli ochotni pracovat, domluvte se s městem na dotaci a vytvořte ceník a nabídněte služby. Brání vám v tom něco?

3 1
možnosti
DK

Je to s tou zubní pohotovostí všude na prd. Ve Varech jsou tak ochotní, že je příjemnější si ten zub vyrazit doma paličkou na maso, než koukat na ty otrávený ženský tam a další nejbližší je v Plzni.

0 0
možnosti