Diskuze

Volejbalistka Kučerová: Když Pesaro zapnulo, bylo úplně někde jinde

Už s Vídní a Vicenzou se pokusila hvězdný tým Pesara porazit. Neúspěšně. Teď dostala smečařka Prostějova Monika Kučerová další příležitost. V osmifinále Ligy mistryň by však postup českého šampiona znamenal volejbalovou senzaci. "Z těch soupeřů, které jsme mohly dostat, si už nevybereme. Jestli je to Pesaro, nebo někdo jiný, je už celkem jedno," tvrdí šestadvacetiletá hráčka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

pamesa

26. 1. 2010 0:21
Chybí především kvalitní HALA

0 0
možnosti
JK

smeč

22. 1. 2010 12:06
Prostějov

Tak všechno mít nemůžou....Příští sezonu posílí a uvidí se. Jen doufám, že vedení svazu je pustí hrát evropské poháry a nebudou zaclánět v naší extralize. Když to jde na Slovensku a v Rakousku tak proč ne u nás? Zápasy v exlize nedají nic Prostějovu ani soupeřům. Takže se už zamyslete a hrajte evropské poháry a pak třeba play-off extraligy. Myslím, že by to prospělo všem stranám......EU

0 0
možnosti
JT

a-je-to

22. 1. 2010 10:14
Už stačí

Prostějov by toho chtěl pro začátek najednou mnoho a pro ostatní, tradiční týmy, které mají v CL daleko větší tradici a lepší výsledky by to bylo nespravedlivé. Svoji pozici si musí ve volejbalové Evropě vybudovat postupně a ne administartivně. A pro M.Kučerovou. Ať si konenčě přizná, že Prostějov brala kvůli penězům a ne kvůli hraní. To by byla moc naivní ( a že je ), aby si myslela, že při ambicích Prostějova bude hrát v základu. Podobně na tom je i G.Tomašeková.

0 0
možnosti