Radost volejbalistů Liberce

Radost volejbalistů Liberce | foto: Luděk Ovesný, MAFRA

Volejbalisté Liberce zakončí rok doma proti Ostravě

  • 0
Napravit sobotní nečekanou ztrátu bodů v podobě domácí porážky s Odolenou Vodou 2:3, to je hlavní cíl volejbalistů liberecké Dukly v závěrečném soutěžním utkání roku 2015. Úřadující čeští mistři nastoupí v úterý ve své hale od 18 hodin v duelu 12. kola extraligy proti Ostravě.

„Chceme samozřejmě odčinit tu sobotní domácí prohru a zakončit rok vítězstvím. S Odolkou to bylo takové vláčné a unavené, soupeř bojoval a pro nás to byl zápas blbec. Proto potřebujeme získat tři body, udržet si druhé místo v tabulce a ukázat našim fanouškům, že umíme hrát lepší volejbal,“ přeje si Michal Nekola, kouč volejbalistů Dukly.

Liberečtí budou i dnes stejně jako proti Odoleně Vodě vysokými favority. V tabulce nejvyšší soutěže jsou druzí s bilancí osmi výher a tří porážek a na lídra z Českých Budějovic ztrácejí pět bodů. Volejbalistům Ostravy patří 8. pozice za pět vítězství a šest proher. V první vzájemném utkání letošního ročníku zvítězili Severočeši na ostravské palubovce 3:1.

„Ostrava hraje v posledních kolech uvolněně, s chutí a její forma je velice slušná. Nečeká nás proto nic lehkého a nesmíme nic podcenit,“ uvedl Nekola.

Další extraligové utkání odehraje Liberec až v pondělí 11. ledna a půjde o atraktivní televizní bitvu: pod Ještěd přijedou České Budějovice.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž