Diskuze

Jihostroj čelí třem mečbolům, klub zvažoval před druhým duelem odstoupení

Ve čtvrtém utkání semifinále extraligy nedokázali volejbalisté Jihostroje v Brně vyhrát. Včera Jihočeši podlehli domácímu celku 0:3 a v sérii hrané na čtyři vítězné zápasy České Budějovice prohrávají 1:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R69o94m97a68n 51H23o93r13a78l

13. 4. 2016 15:45

Jako fanoušek volejbalu ČB jsem zklamaný přístupem vedení k nastalé situaci.

Neustálé výmluvy na dva hráče , i když základní sestavy , řeči o konci sezony , mě nebaví a mrzí a svědčí i o nedostatku pokory a respektu k soupeři a fanouškům.

Místo toho by měli uznat kvalitu a bojovnost soupeře , který hraje výborný volejbal.

1 0
možnosti

D41a94n 59K49l73í33m64a

13. 4. 2016 11:07

tento postup ČB naprosto nechápu. Pokud pominu, že je to svým způsobem znevažování kvality soupeře tak ztráta jednoho blokaře a libera je normální situace, která se může stává ve všech družstvech napříč celým kolektivním sportem. Navíc mezi absentující hráči není ani klíčový nahrávač anebo smečař. Nechápu proč například Kuliha hraje na liberu a nehraje na smeči(jako dříve bez libera) nebo na účku a budou mít tři kvalitní přihravače a smečaře, s repre zkušenostmi, s mírným omezením a to stíženým doskokem z 1.zóny.

Pro mě je to výraz naprostého alibismu a místo toho aby se poprali o výsledek, tak v hlavách díky panu trenérovi už vlastně prohráli. Nikdy jsem se s podobným postupem ve vrcholovém sportu nesetkal.

1 0
možnosti

Když jsem to četl poprvé, tak jsem se musel rychle podívat do kalendáře, zda nejsme zpátky v čase a není Apríl....i kdyby se zranila celá základní šestka, a měli to dohrát lavičkou, tak tohle nemohu přece vypustit z úst, ani nad tím uvažovat 8-o a povzdych trenéra Svobody, že hráči z lavičky, mladí, si celý rok nezahraji, jelikož "musí" vyhrávat vše 3:0 je další nepochopitelná věc. Závěrem jen dodám - České Budějovice bravo Rv !!

0 0
možnosti

Zraní se 2 hráči, byť v případě Kryštofa, i klíčoví, a vedení klubu uvažuje, že ukončí sezonu??? 8-o8-o8-o Abych pravdu řekl, nikdy v životě jsem toto ani neslyšel, a absolutně nechápu. Co mají říkat fotbalisti, hokejisti atd atd a to se jim třeba rozpadne půlka mančaftu. No, o něčem to vypovídá a je to dost smutné.....:-/

2 0
možnosti

Mam stejny nazor, jak muze zraneni 2 hracu tak zasadne ovlivnit hru?

Na soupisce je vic hracu nez 2!!!

0 0
možnosti