Diskuze

České naděje uťal razantní servis

(Od zvláštního zpravodaje iDNES) Ani výrazně zlepšený výkon nestačil českým volejbalistům k premiérové výhře na světovém šampionátu v Argentině. Po prohře s Kubou podlehli svěřenci Julia Velasca po velké bitvě i Holanďanům 2:3 a k uchování postupové naděje musí v úterý večer bezpodmínečně porazit Řecko, které však dnes překvapivě hladce smetlo 3:0 Kubu. "Oproti utkání s Kubou jsme hráli mnohem lépe, věřím, že ten trend bude pokračovat a proti Řekům se tým ještě zlepší. Výhra nám zachovává postupové šance a věřím, že hráči nechají na hřišti všechny síly, aby mohli na šampionátu pokračovat." neztrácel ani po druhé prohře v základní skupině v Saltě optimismus kouč Julio Velasco.Podrobnosti o utkáníVolejbalisté Polska porazili na MS obhájce titulu Italy
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mirek Vnouček

1. 10. 2002 20:38
Psychika
Kdo hral volej alespon na okresni urovni vi, ze je to minimalne z 50 procent otazka psychiky. Kdyz si neveris, muzes umet hodne, ale vysledek je nejisty. Primy prenos CT jsem nevidel, sledoval jsem to on-line na webu,k vykonu se numuzu vyjadrit. Reaguji jen na ohlasy z diskuze na webu. Dneska ty Reky musime dostat, idealne 3 k nule a bude klid. Pak se snad hosi oklepou a pujde to lip.
0 0
možnosti

Apex

1. 10. 2002 18:08
pomala nahra a uchylny smecovani z trojek
Nejvetsi nase slabina je nahravac - chybi nam proste rychly nahravac. Zapletal je akorat dost drzej a diky tomu, ze se mu 2x povede primy bod, tak si ho vsichni zapamatujou, ze je jako dobrej. Taky nechapu, proc to nasim nahrava na trojku - trojky nam vubec nejdou.
Hudecek to asi ozivil, ale vzdycky kdyz smecuje, tak trnu, protoze to neni nic moc rana a tak nejak se otre o bloky - na cely zapas to urcite nestaci.
Leblovo podani - no comment, to snad na takovyho borce je potupny.
Ale s Rekama vyhrajeme, to jo.
 
0 0
možnosti

Real boy

1. 10. 2002 16:11
Lébl
Nadávejte na televizi, klidně i na trenéra, ale takovýho tragéda s podáním, jako byl včera Martin Lébl by náš kouč nepostavil ani v naší pražské 1. třídě!!!!! Jestli ten připosranec není schopen podat pořádně, tak ať si zaplatí letenku domů sám. Svaz udělal pro naše mužstvo maximum: dobrý trenér, zaplatí pro propagaci televizní přenosy a pak všichni znalci i ze zájmu koukající sportovní nadšenci vidí, jak se v klíčových okamžicích míč sotva překulí přes pásku, to bych fakt blil....
0 0
možnosti

Kaca

1. 10. 2002 17:55
Re: Lébl
Jak si vubec muzes dovolit psat timhle tonem? Kdo jses? Klukum servis nesel, to jsme videli vsichni, ale chudak jako ty, ktery je navic ve volejbale uplna nula, nema nejmensi pravo se do nikoho takovym zpusobem navazet. Kaca
0 0
možnosti

fan

1. 10. 2002 14:59
komentátor
Nejsem sice nějaký volejbalový znalec, ale komentátor mi připadal, že se celou dobu nudí a podle toho vypadal i jeho komentář.  Bylo to takové mrtvolné.  Jinak Holanďané byli daleko sebevědomnější a když se hrály důležité míče tak se nesesypali jako naši bojovníci. 
0 0
možnosti

REJMAN

1. 10. 2002 16:51
Re: komentátor
Člověče za ty prachy co beru bys na to sral taky!!!!! + vem si co máme za šefa (k_r_e_t_é_n_a) Černýho (nejde o barvu pleti)
0 0
možnosti

Horta

1. 10. 2002 12:45
Neuvěřitelná ČT
Nebudu vůbec komentovat výkon našich, vše už bylo řečeno. Nemůžu ale vydýchat přístup naší zasr.... veřejnoprávní tv a výkon p. Rejmana. Volejbalový svaz zakoupí vysílací práva! pro veřejnoprávní tv a ta se ani nenamáhá odvést rutinní práci! Z prvního zápasu to snad nebyl záznam, ale stupidní a blbě sestříhanej sestřih! Když už mají na vysílání čas jen hodinu ( a ještě o půlnoci) tak proč proboha nevystříhají time outy, rozcvičování před zápasem a podobná přerušení! Nejdřív 5 minut čumím jak se hráči rozsmečovávají na "prázdnou bránu" a pak vidím 5 krát jak nějaký buchty utírají o time outu palubovku! A o druhém zápase ani nemluvím, začnou s přímým přenosem později o půl hodiny! Vždyť to klidně mohla být půlka zápasu v háji. Na fotbalovou ligu mistrů apod. se díváme s půlhodinovým předstihem, potom další sestřihy a fotbal je to z 90% naprosto nezáživný a nudný. Ještě jsem nezažil že bych se u volejbalu nudil, tam se pořád něco děje, nesimuluje, nezdržuje. Už se těším až zápas našich fotbalistů poběží od druhého poločasu.... Dneska p. Rejmana vypnu nedá se poslouchat. Když např. komentátor zaregistruje střídání mezi sety po 6 balónech tak to asi chrápe nebo u toho chlastá... Dneska ale vyhrajeme a postoupíme!!!
0 0
možnosti

oli kahn

1. 10. 2002 11:59
piču Valescu lazzaru !!!
0 0
možnosti

Pavel Korous

1. 10. 2002 11:49
Valesco ven !!!
Ať to vezme po něm Jarda Hřebík... :o)
0 0
možnosti

George

1. 10. 2002 11:16
Příspěvek amatéra
Nehrál jsem to nikdy na vrcholné úrovni, ale přesto si myslím, že hlavní rozdíl mezi hrou našich a Holanďanů byl v blocích (a tím pádem v rychlosti přihrávky).Bohužel při každém útoku našich jsem se bál, jestli vůbec ty PŘIPRAVENÉ bloky dokážou pro.. či obstřelit. Holanďané naopak útočili do bloků nepřipravených, či proti jednobloku. Asi určitě to má souvislost i s již tolik zmiňovanou úrovní podání. Snad to proti Řekům vyjde.
0 0
možnosti

creer

1. 10. 2002 12:20
Re: Příspěvek amatéra
Souhlas, jen myslim, ze v tom ma prsty i nahra. Moc jsem nechapal, proc porad utocime z trojky na kulu, uspesnost nula nula prd. Pritom treba rychliky stredem nam sly docela dobre...
0 0
možnosti

olin

1. 10. 2002 11:15
Valesco je teplouš !!!
0 0
možnosti

Sancho Villa

1. 10. 2002 11:14
TAKTIKA
Co kdyby jsme začali s taktikou prohrát první set a ty ostatní vyhrát :)
0 0
možnosti