Diskuze

Nadal vybojoval desátý titul v Monte Carlu, ve finále přehrál Ramose

Španělský tenista Rafael Nadal vybojoval rekordní desátý titul na turnaji Masters v Monte Carlu a z oblíbené antuky má jubilejní padesátý triumf. Čtvrtý nasazený Španěl potvrdil ve finále dvou levorukých hráčů roli favorita, když krajana Alberta Ramose zdolal za hodinu a 17 minut hladce 6:1, 6:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nadal má formu vůbec mně nepřekvapilo že tento turnaj vyhrál.R^

0 0
možnosti
Foto

Snad nemohl nikdo pochybovat. V MC je svět v pořádku :-)

1 0
možnosti
MK

Rafa hrál dobře celý turnaj, nečeká na chybu snaží se být agresivní, občas to i nadalovsky ubrání, Cajthamla je mi líto Světlonoš mu nepřeje 10 RG nechápu

2 0
možnosti

Vamos el Matador!

Pro někoho nejhorší Masters turnaj za posledních několik let...ano, někdy se to tak sejde, ale pořád není lehké vyhrát jakoukoliv tisícovku a na startu byl turnaj i s Djokovičem a s Murraym...Rafa nemůže za to, že našli oba předčasně své přemožitele, byť první jmenovaný nehrál úplně zle, holt stál proti němu soupeř s životní tenisovou energií. Mám strašnou radost, neméně tak Rafa, tento titul ho uklidní, vlije mu do žil potřebnou sebedůvěru a to je před dalšími velkými událostmi klíčové. Tak pojď, Rafo, se osvěžit dalšími desítkami (Barcelona a Roland Garros) :-P Kdo by to byl řekl, že nejlepšími hráči letošní sezony budou Nadal s Federerem...holt tenis je kouzelný sport a neustále nás překvapuje.

6 0
možnosti
MC

Vse se vyhrat povoluje, jen ne po desate RG!!!

0 5
možnosti
MC

Pozeral som iba do stavu 1-3 v setu prvem z pohledu Ramosa a od vedeni Nadala 4-3 v setu druhom. Co rici? Souperi nedokazi Nadala prehrat na winnery. Bud prijde jeho chyba, ale vetsinou vse vrati. Stoji za zakladni carou a diky vydrzi a zkusenostem vraci a vraci. Nepritlaci ho. A jak to nakonec konci? Priznacne. Dvojchyba Ramosova. To se musi zmenit. Do RG jeste cas. Treba agresivnejsiho pojeti. Je to duchodce a uplakanek, tak ho donutit trpet a vztekat se.

0 6
možnosti
MJ

Poslední 2 týdny jsem tenis moc nesledoval, byl jsem docela unavený z práce.

Vždy jsem fandil Federerovi, Nadalovi moc ne. Najednou si přeji, aby tady taky ještě pár let byl, proto mu ten desátý titul přeji a gratuluji!

3 0
možnosti
MC

Chybel jste. Neprehanejte praci ja tam ted jedu a nenecham si nic podstatne ujist. 150 na hodinu a sledovat streamy? Jsem spokojen. Jen musim k tomu jeste prace mit dve. Takove brigadicky.

1 2
možnosti
ZB

Nadalovi se letos daří, těším se na další antukové turnaje Barcelona, Madrid, Řím a Paříž). Jen tak dál.

1 0
možnosti
OB