Diskuze

Linda Fruhvirtová vypadla na turnaji v Charlestonu ve druhém kole

Linda Fruhvirtová prohrála na tenisovém turnaji v Charlestonu s domácí Caroline Dolehideovou 2:6, 7:5, 3:6 a stejně jako při loňském debutu na zelené antuce vypadla ve druhém kole.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Belinda Benčič - Shelby Rogers = zase 2 postrachy Kvitovky!Je nesmyslné, že činovníci umístili vítězku OH před "podržvlajku" země, kde neplatí daně (ani pro Ukrajinu, kterou tak miluje) a raději se bratří s oligarchama v Monaku!!Rv

0 1
možnosti
HM

H97o86n21z45a 16M72á97z58a

6. 4. 2023 10:16

Linda se musí ještě hodně učit. Musí se naučit hrát agresivěji (to pinkání přes síť není ono), naučit se hrát takticky (nutné mít výborného trenéra), pak se dají očekávat kvalitní hry!

1 1
možnosti
DD

Ani podání jí úplně nepodrželo (což ostatně ani soupeřku). Taky bude muset ještě posbírat zkušenosti a disciplíny. Ale hlavu má celkem, když nejen v tomto zápase prokázala, že se jen tak nesloží (jen loni ve finále v Indii jako otočila poslední set!).

0 0
možnosti
MH

naše superhvězda opět excelentní výkon proti 172 WTA před turnajem

Na kurtu se sotva hýbala _ opět přibrala a skoro nic nedoběhla vlastně ani neběhala, i Plíšková mi připadá ve srovnání jak tryskomyš - za chvíli bude asi jak Taylor Townsend jenže ta se aspoň hýbe

podání strašné, pinkání žákyně a ..........radši už nic - tento 18letý "supertalent" si už škrtám ....

0 7
možnosti
MC

Však utkání zakončila stylovou dvojchybou

0 1
možnosti