Diskuze

Rosol sahal v Basileji po výhře nad Nadalem. Chyběly mu dva míčky

Českému tenistovi Lukáši Rosolovi chyběly pouhé dva míčky k tomu, aby podruhé v kariéře porazil Rafaela Nadala. V úvodním kole turnaje v Basileji nakonec prohrál 6:1, 5:7 a 6:7.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J84a68n 94K42o75t26y55z87a

27. 10. 2015 9:06

Ted ani nevim, uz ma Rosol novyho trenera?

0 0
možnosti
LB

Škoda. Ale musím ocenit jednu věc - poté, co hráč  jasně vyhraje set, ve druhém podává na vítězství, prohraje a hned na začátku třetího setu se ocitne brejk dole, navíc proti hráči top10, tak by jich to spousta zabalila. Rosol ne, dřel dál a dotáhl to do tiebreaku. Bojovnost tam byla obrovská, což mi u něj v sezoně občas hodně chybělo. Snad se blýská na lepší časy.

6 0
možnosti
JV

Rosol hrál báječně, ale pořád se nad tím zápasem vznášela otázka - komentátor na to upozorňoval - , kdy mu "dojde"..A došlo..

0 0
možnosti
JF

I když je Nadal v totálním srabu, na Rosola to pořád stačí. Je mnohem zkušenější v jakékoliv situaci.

0 2
možnosti
LK

Sahal jsem po 1. ve sportce. Chybely mi uz jen tri cisla;-D;-D

1 1
možnosti
MC

Když na to podivam s odstupem pár hodin tak vidím, že u Rafy mohla být nerozehranost haly.Naposledy vypadl v Šanghaji s Tsongou na betonu,Lukáš hale na chuť přišel ve Vídni. Zítra Jirka hraje poslední zápas programu,před nimi Isner- Gulbis.Pokud Francouze zaskoci, bude na něj čekat právě Thiem.A ještě jeden poznatek. Dnes se představily 3 naši zástupci. Ani jeden nezvládl TB.Náhoda nebo česká povaha?Je to jakési přirovnání k té dlažební kostce,kde mě uminusovali

0 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
RR

ne , kousek nechyběl. Tohle delá velke hrače. Jedna - dvě loptičky R^

0 0
možnosti
HP

to je jasný, ale to se s tím nevylučuje..

0 0
možnosti
PM

Bylo to o fous, ale naštěstí to dobře dopadlo [>-]

5 8
možnosti
MC

Pral sem mu to.Napsano uz bylo v predchozim clanku.Dvojnasob mi ale jeste mrzi ,ze to na stejnem turnaji po kanaru otocil Thiem.Ja ho tak nesnasim.S Jirkou byli na stejne startovni care a jak na nej Jirka hodne ztraci nyni.Zitra ho ceka Gasquet,to asi dobre taky nedopadne

0 0
možnosti
JR

J84i96ř28í 34R32o87j67k60a

26. 10. 2015 21:40

Jo, Thiem a Jack Sock byli na úrovni Jirky ještě tak před dvěma lety, ale teď se mi taky zdá, že jsou o dost dál. Na žebříčku je tam třeba rozdíl jenom pár míst, ale herně i mentálně se mi ten rozdíl zdá mnohem větší.

6 0
možnosti