Diskuze

Tohle je pro mě vrchol světa. Neuvěřitelné, zářil po triumfu Čilič

Vždycky snil o tom, že jednou grandslam vyhraje. Ale když to v pondělí večer v New Yorku skutečně přišlo... „Působí to naprosto neuvěřitelně, být nazýván grandslamovým šampionem. Znamená to pro mě všechno,“ jásal pětadvacetiletý Chorvat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Časy se zase tak moc nemění. Ve skutečnosti mužskému tenisu už nějaký pátek dominuje Djokovič, kterého poráží Nadal na antuce. Na betonu je Djokovič lepší, i když i on nemusí mít svůj den a na betonu s Nadalem prohraje. Federer žije ze své bývalé slávy. Už nehraje tak dobře, jako dřív. Jeho hra není tak konzistentní, především servis. Murray dosáhl na vrchol s koučem Lendlem. Bez něj se trápí ať už kvůli ztrátě motivace nebo kvůli zraněním. Další hráči dokáží překvapit, ale nemají konzistentní výsledky. S Čiličem to bude nejspíš podobné. Odhaduji, že Djokovičova nadvláda ještě nějaký čas potrvá. Nadal mě překvapuje, jak se stále drží po zdravotní stránce. S jeho problémy jsem ho už dávno viděl v tenisovém důchodu. Z druhé vlny by se v nejbližší době mohl dostat blíže k trůnu Dimitrov. Další mají ještě čas.

0 0
možnosti

Já bych ještě tak "nejásala". Viděla jsem první dva sety Djokovic vs Murray a Djoko hrál na svů standard neskutečně špatně. Podotýkám, že si nemyslím, že někdo z první desítky hraje špatně, jen to dokážou občas podstatně líp :-) Nadal je zraněn a Federer má vzhledem k věku častější výpadky. Nemyslím si však, že by byl schopen někdo z 4 - x místa ATP uhrát proti velké TRJOCE, pokud mají formu, víc než set. A to ani za rok. Oni tři jsou a ještě chvilku budou úplně někde jinde. Zkuste se podívat na některé záznamy jejich vzájemných zápasů, to prostě bere dech. Tenis zbytku sem-tam bere náladu ;-) A tím nechci snižovat výkony těch ostatních. Jen jsem se při vzájemných zápasech F+N+D nikdy ani minutku nenudila.

1 0
možnosti

"Taky může vyhrát grandslam někdo jiný než Nadal, Federer, Djokovič nebo Murray."

Murray? Murray??? Vždyť ten má jen o jeden titul více než Wawrinka nebo Čilič. Tohle musí být obšlehnutý článek z britských stránek, jinak nechápu, proč by náš novinář cpal Murrayho po bok Federera a spol.Rv:-/

13 1
možnosti

P22e46t76r 41P70á39l20k51a

9. 9. 2014 11:48

naprostá pravda. Navíc se o Andym psalo jako o jednom ze čtyř grandslamových terminátorů i v době, kdy narozdíl od del Potra neměl vyhranej žádnej GS.

To není nic proti Murraymu, je to vynikající tenista, jen by si mediální mr*ky měly ujasnit, že "velká čtyřka" je ve skutečnosti velká trojka, kde byl Andy dvakrát na návštěvě.

9 0
možnosti

Uvidíme, jak to bude dál.

0 0
možnosti

Kolikátej bude na žebřu ATP?

1 0
možnosti

Vzdycky sem Cilice povazoval za skveleho tenistu, ale ze jednou vyhraje s takovou dominanci turnaj GS, to by me asi nenapadlo ;)

3 0
možnosti

Doufam, ze bude mit Marin pravdu. Pokud bude tenis smerovat vice k agresivnimu stylu, ktery se mu darilo predvadet na US open a o ktery se snazi DelPo (pokud neni zranen), Berda (kdyz mu bouchnou saze), Dima a Ernest (kdyz maji hlavu srovnanou) a dalsi, pak uvidime v zapasech zajimave prestrelky bez moznosti preliftovanych obran

1 0
možnosti

No, jestli se tenis smrskne na dělostřelecké přestřelky dvoumetrových chlapíků, tak to bude hlavně obrovská nuda. Brutální servis, který returnující hráč vrátí tak ve 30% případů, pak 2 rány přes síť a konec. Pestrost hry, taktické šachy, kontrast stylů, celodvorcový tenis - to všechno dělá tenis zajímavým a to všechny by mělo zmizet? Já doufám, že ne.

1 0
možnosti