Diskuze

Tenisový Turnaj mistrů pro mladé naděje vyhrál Korejec Čong Hjon

Premiérový ročník tenisového Turnaje mistrů do 21 let vyhrál Korejec Čong Hjon a získal první titul na okruhu ATP. Ve finále akce Next Gen Finals v Miláně porazil nejvýše nasazeného Rusa Andreje Rubljova 3:4 (5:7), 4:3 (7:2), 4:2, 4:2.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

Zápas o 3.místo "bez boje" se povedl :-)

0 0
možnosti
JA

J19a47n 82A56n89d17r27á41š

12. 11. 2017 13:47

Sice je to zvlastni turnaj, ale urcitou prestiz to ma a jsem rad, ze to vyhral Chung, ktery turnajem prosel bez porazky. Posledni komu bych to pral je ten namachrovanej frajirek z Ruska.

0 0
možnosti
MK

Zbytečný turnaj a to zkrácení setů je tragédie, doufám, že se toho nedožiji na grandslamech

1 0
možnosti
MK

Pral bych si, aby o pravidlech rozhodovali opravdovi hraci tenisu, ne nejaci marketingovi blbove.

1 1
možnosti
MC

Korejec Chung, tak to psát. Alespoň u vítěze nekomolit příjmení k účelům jazyka českého. To tu informace o turnaji vážně brzy. Nejdříve se zkritizuje losování, pak pravidla ale o jednotlivých utkáních referát žádný, nedalo se diskutovat nad nimi. Ani jeden se neobešel bez TB a to je samozřejmě patno. Jak jsem tuna lišák stačí se naučit TB a decide point též nebyl čestný, na náhodu. Dnes jsem pustil při stavu 3-3 v setu prvom, jen bláhově jsem dufal, že by mohli činovníci dát finále alespoň starým způsobem. Žel se nekonalo, tak jsem šel na iny športovo stream. Tento mač jsem už ladil len sporadicky. Všechen půvab této krásné hry je těmi kroky pryč.

1 1
možnosti