Diskuze

Něco takového jsem nezažil, žasl Berdych. A plánuje schůzku s Lendlem

Nejprve kroutil hlavou nad neuvěřitelným výkonem Novaka Djokoviče ve finálovém zápase v Pekingu. A pak Tomáš Berdych na tiskové konferenci prozradil, co je nového ohledně jeho námluv s Ivanem Lendlem. Sejdou se po nadcházejícím turnaji v Šanghaji, aby probrali možnosti trenérské spolupráce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Skoda ze tu kazdej hleda sajrajt na TB a nezminuje se tu, ze mozna bude spolupracovat s Lendlem. Dle myho nazoru je velka skoda, ze se tihle dva nedomluvili uz treba pred 5 lety.

1 0
možnosti

"This has been, in the circumstances, probably the best performance of any final in my career," said Djokovic. "It was incredible. Incredible. Especially against Tomas, who has a big game and is already an experienced player. It was 6-0, 5-0 in under an hour. Everything I tried worked. To be proud of the performance is the least I can say of how I played tonight. 

"I have played some great finals, had some convincing wins, some straight-set wins against top rivals. But with this kind of performance and with this domination result-wise, I mean it's never happened."

0 0
možnosti
MP

asi z toho musel být sám překvapený, co a jak mu všechno padalo do kurtu. Je otázkou, jak často bude moct tohle opakovat ...

0 0
možnosti
JV

Důležitý pro TB není tento zápas (samozřejmě - trošku přeháním), ale ty bezprostředně následující, aby se z toho zmaru rychle vyhrabal a zase nabral herní kvalitu..

1 0
možnosti
PF

P92a70v53e79l 80F89a96r43a

6. 10. 2014 7:30

Pro kritiky Berdycha něco z nedávné historie:

2008 - Roland Garros Finále 

Nadal - Federer 6:1 6:3 6:0

Roger jako světová jednička a jistě chtěl také vyhrát, ale prostě na tehdejšího Nadala neměl jakoukoliv šanci. Příště ho Berdych třeba udělá.

1 0
možnosti
TK

No bože tak to jednou úplně nevyšlo ,nešel první servis no a s nejlépe returnujicim hráčem se ti to holt dostane pod kůži , navíc Novak dnes toho moc nezkazil , jen by mě zajímalo jestli mu ten servis nedal ze soucitu?!?!

0 0
možnosti
JF

Den před zápasem opět tvrdil, jak to Novakovi ztíží. Když proti němu nastoupí kdykoliv, je předem poražený. Je to pokaždé jako začátečník proti mistrovi. V desítce je rozhodně nejslabší a tak je zázrak jeho současné postavení v žebříčku.

1 17
možnosti
Foto

Tak v první řadě - zázrak to to určitě nebude. Žebříček sleduje aktuální formu hráčů během celého roku v daném okamžiku. Za druhé - kdyby byl v desítce nejslabší, tak by byl na desátém místě. Navíc, do desítky se v tomto roce vyšvihli další hráči, kteří taky nemají stálou výkonnost a naopak jiní tam jsou ze setrvačnosti. A za třetí - co měl tvrdit před zápasem. Že se vzdává ? Každý zápas je jiný a ve Wimbledonu taky nikdo nečekal, že Djokoviče tehdy porazí. Nejsem obdivovatelem Berdycha, ale až odejde on, tak v první desítce po našich hráčích nebude ani stopy ;-(

18 0
možnosti
JP

BOHUŽEL LETOS SNAD POPRVÉ NARAZIL NA NĚKOHO Z PRVNÍ DESÍTKY. Většinou vypadl již dříve, aniž by potkal lepšího hráče. A pokud ano, tak ještě v desítce nebyli. No a když má v jednom kole Kližana a potom jde na Novaka, tak to nemůže dopadnout dobře

0 2
možnosti
MA

Preco "bohuzel" ?

Ked je taky dobry ako o sebe tvrdi,..tak by mu malo byt jedno na koho narazi,..nie.

1 0
možnosti
LN

L15a89d97a 14N38o95v42a78k

5. 10. 2014 22:32

Novak byl.., je.. a bude vždy nejlepší...R^

0 1
možnosti
MA

Nebol,..ano je,..a nikdy nebude.

Laver a Federer,..su zatial historicky najlepsi.  

A ako to bude v buducnosti,..to nikto nevie.

Ale v dnesnej dobe,..Novak je najlepsi.

3 0
možnosti
MJ

Měl by si jet domů k moři odpočinout. Moře je ještě teplé a prý má být slunečno.

0 0
možnosti
LL

Myslím si, že to jen ukazuje, jak moc si na Tomáše Novak věří. :-/

2 0
možnosti
JN

J97o73s62e16f 70N73o87v97á97k

5. 10. 2014 20:29

statistika 24-0 v Pekingu za 5 let ukazuje jak moc si Nofuck na Tomáše věří? zajímavá konstrukce

2 4
možnosti