Diskuze

Serena své sestře hattrick nepovolila

Američanka Serena Williamsová porazila ve finále mezinárodní mistrovství Anglie v tenise na centrálním kurtu v All England Clubu svou starší sestru Venus a získala první wimbledonský titul v kariéře. Vítězka letošního French Open vyhrála za 78 minut 7:6 a 6:3. Wimbledonská dvouhra tak za uplynulé tři roky nepoznala jinou vítězku než Williamsovou. Předchozí dva tituly však získala Venus, jenž letos coby první nasazená hráčka usilovala o třetí titul za sebou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

orol

7. 7. 2002 3:30
hm ...
... no svojho casu som hraval amatersky tenis, no a co sa mi na zenskom tenise vzdy pacilo boli tie krasne tenistky s peknymi postavami a nie take obludy svalnate ake su williemsove ... hold ale co uz ... show must go on inak tym nexcem povedat ze si to nezasluzia, hraju dobre resp ako stroje ale to ubere na krase tenisu ...
0 0
možnosti

afrika

6. 7. 2002 20:20
wimbledon
Měla jsem v Tipsportu dva tiketi na Wenus,ale musím přesto napsat ,že Serena byla nejméně o 65procent ve všem lepší.Budiž mládí pochváleno.
0 0
možnosti

Nekonecna moudrost

6. 7. 2002 19:22
Sakra ty maj ale korinek
Ve finále Wimbledonu se sestry naposledy střetly v roce 1884. Tak to nepamatoval ani muj deda a to umrel skoro ve stovce.
0 0
možnosti