Diskuze

Sampras se možná přijede podívat na svého nástupce

Jen jedinkrát v roce se Petu Samprasovi zasteskne po tenisové kariéře. To když se rozehraje Wimbledon, na němž sedmkrát triumfoval a kde překonal rekord v počtu vítězství na grandslamových turnajích. Touží si tu znovu zahrát. Letos však možná zavítá na finále do hlediště. A bude se dívat, jak Roger Federer umazává od rekordu jeho jméno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HOV

holka od vedle

4. 7. 2009 13:48
Jsi jednička Pete!

Hrál jsi zcela v jiné době a s jinými hráči, jako Lendl, Mc Enroe, Courier, Agassi, Ivaniševič, Becker, Stich, Rafter, Krajíček, Bruguera a další velcí hráči, takže také bylo těžší získat než v dnešní době, kdy existují prakticky jenom dva špičkoví hráči. Ale pořád se mluví jenom o tomhle, ale nejvíce turnjů vyhrál Connors a těsně za ním je Lendl. A kde by  byla rekordní hranice, kdyby Borg neskončil v pětadvaceti letech?

0 0
možnosti
C

chezafan

4. 7. 2009 15:12
Re: Jsi jednička Pete!

No s Lendlem a McEnroem toho zase až tolik nenahrál, asi zhruba stejně co Roger s ním a Agassim ( v těchto případech je patrný 10 letý věkový odstup) - zatímco první kariéru končili, ti druzí začínali. A s tím Ivaniševičem a Krajíčkem, potažmo Stichem jako srovnání kvality - to je k smíchu - u těch prvních dvou to je jen o jednom štastně vyhraném Wimbledonu, jinak jsou srovnatelní třeba s dnešním Karlovičem, ostatní beru, ale třebba Sergi uměl jen na antuku (obdobně Muster) - a totéž platilo dlouho i pro Nadala. A že jsou jen dva špičkoví hráči - co třeba Hewitt, Roddick nebo Djokovič , ti kvalit Raftera nebo Couriera nedosahují ?   

0 0
možnosti