Diskuze

Bazén v 57. patře. Hlaváčková a Hradecká si užívají přepych na Masters

Svou přítomnost v Singapuru berou tenistky H+H jako ohromnou příležitost, ale též jako odměnu za povedenou sezonu. Pár Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká se na Turnaj mistryň protlačil až díky úspěšnému finiši, nicméně vstoupil do něj vítězstvím. I proto si slečny dopřály odpočinek v luxusním hotelu Marina Bay Sands.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Noc v V tomto hotelu se dá sehant i za 6 tis. (dvoulůžkový pokoj, takže 3 tis/os.), bazén v ceně. Tento přepych si tedy může dovolit i celkem průměrný člověk (v Singapuru se většinou nezdržíte déle jak 2 dny a jinak je Asie celkem levná) Tak proč mluvíte o přepychu? Každopádně je to skvělý zážitek a ještě lepší fotky :-D

3 1
možnosti

Jsem to tam fotil když byl ve výstavbě, jsem přemýšlel co to vlastně bude ale vypadá to impozantně. 

https://picasaweb.google.com/lh/photo/1v-8XdixrB6huMZ5RLcfmdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

2 0
možnosti

Uniká mi smysl titulku. Tenistkám ten hotel snad platí stát? Koukám, že v české společnosti je stále "in" psát o tom, jak "královsky" si vrcholové tenisté žijí (viz jejich příjmy). Zřejmě proto, že tyto informace spousta čtenářů doslova hltá a při nejmenším závidí.

4 1
možnosti

Ta pachuť nad Hlaváčkovou, která rozbila úspěšný pár, asi bude už navždy.

0 0
možnosti

byli jsme tam pred 3 tydny a vyhled z Marina Bay Sands byl jeste o neco vic zahaleny do kourove mlhy nez je patrne na techto fotkach.

Jedna se o kour z ilegalne zapalenych destovych pralesu na Sumatre a Borneu, kde se Indonezane snazi pripravit pudu na zemedelstvi. Mistni vypalovani se jim vymklo z  rukou. Zpusobilo to rozsahle pozary, ktere ani Indonezie sama nezvladla hasit a pozadala o pomoc dalsi zeme vcetne Ruska a Ciny.

Viz foto z NASA

http://www.abc.net.au/news/2015-10-02/indonesia-forest-fires-could-become-worst-on-record-nasa-warns/6824460

Pozary zpusobily ekologickou katastrofu nejen v Indonezii, ale zasahly celou severni polovinu Javskeho more, Malackou uzinu, Singapore, casti Malajsie a Thajska.

Trva to uz rady tydnu a mnozi obyvatele Singapore chodi ven v maskach pres nos a usta. ktere jsou ale vicemene houbelec platne.

Singapore uvazuje, ze bude zalovat indonezske firmy za niceni ovzdusi, ohrozovani zdravi svych obcanu a zadat kompenzaci.

1 0
možnosti

ať žije všudežádaný palmový olej...;-(

4 0
možnosti

Bohužel ve sportovních rubrikách většinou diskutují muži a to co si lze od nich přečíst jsou z valné většiny (omlouvám s pár inteligentním a nezaujatým a rozumným) závistivé, omezené a stupidní komentáře zakomplexovaných mužíčků, kteří sami asi mnoho nedosáhli a tak si své ego honí na ženách....

4 0
možnosti

J65a79n 24S65t68a98r12ý

28. 10. 2015 22:25

Mají tam nějakej těžkej luft :-)

0 0
možnosti

ano, viz co jsem napsal nahore.

0 0
možnosti

No Hlavackova jasne nejslabsi na kurtu, na siti nezakonci a vymenu od lajny nevyhraje....

3 0
možnosti

Ta Indka nic nedovolila! Jakoby slyšela rady našeho trenéra. Byla super.

0 0
možnosti

Fencl je dobrej,ten chválil aj Nicole.Přesně říkal údery po lajne ne doprostřed!

0 0
možnosti