Diskuze

Světová tenisová jednička Bartyová ukončila v 25 letech kariéru

Před dvěma měsíci triumfovala na Australian Open - jako první domácí hráčka po 44 letech. Vládne světovému žebříčku. Jenže svou budoucnost už Ashleigh Bartyová v tenisu nevidí, v 25 letech nečekaně ukončila kariéru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

Velmi odvážné rozhodnutí, ale pro své psychické i fyzické zdraví tím udělala nejvíc. Díky za potěšení z tenisu - končí jedna z nejsympatičtějších holek z tenisového světa.

1 0
možnosti
JU

J53a19n 97U58l21r58i93c17h

23. 3. 2022 18:08

Skvělé rozhodnutí. Bude mít spoustu let na založení rodiny a šťastný život s ní. R^

2 0
možnosti
MB

je to příklad pro všechny i v jiných sportech,kdy třeba čestí atleti ždímají státní systém do poslední minuty /Maslák,Ptáčník,Špotáková/.honit tituly na GS jako Federer.co je to za nesmysl.tenisté živí kolem sebe R^spoustu budižkničemů arogantních trenérů,kondičních nedouků,poradců na jídlo a na cokoliv,novinářské havěti,agentů.celý rok hotel,letiště,kurt to zvládá jenom milovník peněz,nebo trouba,co neumí nic jiného.jenom kolik je českých sportovců,co se přiživují na jednom povedeném výsledku.takže Barty,ukázala jsi cestu!!!

2 2
možnosti
RL

Dekuji za pekny tenis a gratuluji k osvobozujicimu rozhodnuti. Pinknou AO ti vzdycky dovoli a byt s blizkymi lidmi a rodinou je asi Nejvic. Necht se ti dari a zivot te bavi.

4 0
možnosti
JB

On prostě nikdy nebyla takový ten terminátor, co potřebuje vyhrát všechno a přepsat historii. A zrovna u ní se dá asi čekat, že má nějaké plány, co dál a ví co dělá.

Ale, a to je možná jenom dojem, co se to stalo s ženským tenisem? Jasně, člověk nepotřebuje dominanci jedné hráčky. Swiatek první, ok. Druhá Sakkari neschopná překročit svůj stín s jedním malým titulem v kariéře, k tomu čtyři prohraná finále, Krejčíková ok, pak zase tupá mlátička Sabalenka, které když přepne, tak prohraje naprosto ostudně s kýmkoli. Jo, je to vyrovnané, nepředvídatelné, ale kde je nějaké top kvalita?

2 0
možnosti
Foto

Královny jako Serena, nebo Steffi , Martina , Chris a spol. se nerodí každej rok, no.... ale Brenda brzy dojde ;-D[>-]

1 0
možnosti
VK

Zpráva je opravdu šokující!! Hrála pohledný tenis a byla oblíbená!! Přestat v nejlepším dokáže málokdo!! Má můj respekt!!R^ :-)

2 0
možnosti
JS

J57o14s24e79f 82S19t39e60f60l

23. 3. 2022 12:15

Udělala to správně. Jako Magdalena Neuner s biatlonem. V 25 se rozloučila na Shalke před 40000 diváky. Teď má 2 děti, a určite jí závody nechybí. Peníze si vydělá za reklamy. Například na bezalkoholové pivo. A je to. Barty se určitě taky nebude nudit.

4 0
možnosti
BT

necekane, skoro bych se nebala rict sokujici rozhodnuti, bude mi na okruhu chybet

0 0
možnosti
RS

Bude na okruhu chybět, byla jiná. Technicky od dob Steffi určitě nejlepší.

3 0
možnosti
JC

J94a25n 84C97h71o59d26u95r82a

23. 3. 2022 11:41

No nevím, jestli technicky nejlepší. Ale hrála unikátně. V rukávu X variant, co hrát.

1 1
možnosti