Doporučujeme

S MANCHESTEREM JE ZLE. Brankář Edwin Van der Sar dostává gól, střelcem je John Carew (v modrém)

S MANCHESTEREM JE ZLE. Brankář Edwin Van der Sar dostává gól, střelcem je John Carew (v modrém) | foto: Reuters

Za vyhraný milion děkuje i Barošovi. Ale při Manchesteru sázkař trnul

  • 9
Nadějný tiket už už málem zlostí roztrhal. Přestával věřit, že díky němu zbohatne. Nakonec ale fotbalisté Manchesteru United přece jen udolali Aston Villu a jeho šance na velkou výhru žila dál. A šťastný sázkař si mohl přijít pro víc než milion! Na začátku přitom vsadil tisícovku.

"Ten zápas jsem sledoval v televizi," prozradil pětapadesátiletý Srb žijící v Praze, milionář mezi sázkaři. "Když dostal Manchester gól a prohrával 1:2, v té chvíli jsem chtěl tiket roztrhat."

Zlobu ale brzy střídala radost. Manchester zápas anglické ligy otočil, a šťastný tiper získal přesně 1 124 090 korun.

Sázení, to už je pro něj pravidlo, oblíbený zvyk, jenž dodržuje každý den.  Výsledky sportovních zápasů hádá v jedné z pražských poboček sázkové kanceláře Tipsportu. Teď na tiket zařadil čtrnáct zápasů evropských fotbalových soutěží.

Galatasaray: Milan Baroš

Konečně to zase vyšlo! "V poslední době mi tikety většinou zkazila jediná chyba. Tentokrát už se ke mně štěstí přiklonilo," radoval se.

Jeden ze správných tipů mu zařídil český reprezentační útočník Milan Baroš.

Právě on jediným gólem v turecké lize rozhodl o vítězství Galatasaraye na hřišti Gaziantepsporu.

Sázkařům se v poslední době daří náramně. Tento týden vyhrál sázkař z Brna přes 850 tisíc korun. Dále čtěte: Dvaadvacet zápasů za dvě stě korun: sázkař vyhrál přes 850 tisíc

Anonymní tipující v Praze zase nedávno proměnil vsazených 1 800 korun v milion. Dále čtěte: Sázkař měl na tiketu jedenáct zápasů. Všechny mu vyšly a bral milion korun.

Pochlubte se svými výhrami

Diskutujte na chatu o sázení na iDNES.cz


  • Vybrali jsme pro Vás