Doporučujeme

Stačily čtyři zápasy a sázkař vyhrál desetitisíce.

Stačily čtyři zápasy a sázkař vyhrál desetitisíce. | foto: Chance

Předpověděl remízu hokejistů 3:3 s Finskem, a tak vyhrál desetitisíce

  • 6
Spousta sázkařů si myslí, že na tiketu musí mít spoustu zápasů, aby i za málo peněz mohli získat pořádnou výhru. Sázkař z Pardubic udělal o víkendu přesný opak: za třicet korun natipoval jen čtyři zápasy. I přesto vyinkasoval skoro padesát tisíc.

K vysoké výhře mu pomohli i čeští hokejisté. U sázkové kanceláře Chance totiž tipnul přesný výsledek utkání proti Finsku. A národní tým v Liberci skutečně v základní hrací době remizoval 3:3! K tomu uhodl i výsledek fotbalového utkání Valencia - Sevilla, které skončilo 3:1.

Oba zápasy měly kurz 17,00.

Celkový kurz ještě šťastný výherce vylepšil sázkou na remízu mezi Manchesterem a Evertonem v Anglickém poháru (0:0 po základní hrací době). Čtvrtým tipem byla hendikepová sázka na AC Milán v duelu proti FC Turín. To znamená, že milánský favorit musel vyhrát o víc než jeden gól. A to se také povedlo, bral tři body za vítězství 5:2.

Na tiketu se celkový kurz sázkaři z Pardubic vyšplhal na 1 764,34. Osmadvacet vsazených korun tak přeměnil na 49 402 korun.

V poslední době hlásí sázkové kanceláře vysokých výher hodně. Nedávno například sázkař z Prahy vyhrál milion (více ZDE), jeho brněnský kolega bral za dvaadvacet zápasů přes 850 tisíc (více ZDE).


  • Vybrali jsme pro Vás