Doporučujeme

Fanoušci na Kladně letos ještě Jágrovi fandit nebudou, podle bookmakerů zůstane v KHL nebo se vrátí do NHL.

Fanoušci na Kladně letos ještě Jágrovi fandit nebudou, podle bookmakerů zůstane v KHL nebo se vrátí do NHL. | foto: Profimedia.cz

Kladeňáci, na Jágra letos ještě zapomeňte, vypsala sázková kancelář kurzy

  • 1
Minulý týden Jaromír Jágr přiznal, že od nové sezony bude šéfovat kladenskému hokejovému klubu. Nepotvrdil ale, že se zároveň přesune do české extraligy jako hráč. Podle bookmakerů se do Kladna letos ještě nevrátí.

"Jágr podle mě zůstane věrný Omsku. Ledaže by v tamní oblasti vyschla ropa, na Kladensku byly obnoveny hutě a těžba uhlí. Hráč, který v KHL dělá bod na zápas, si obvykle zaslouží smlouvu v řádu milionů dolarů," myslí si Michal Hanák, hlavní bookmaker sázkové kanceláře Fortuna.

To mimochodem před týdnem nepřímo pro MF DNES potvrdil i sám Jágr: "Možná ještě zůstanu v Omsku, možná se vrátím do NHL, to se teprve uvidí," řekl s tím, že by klub mohl řídit i na dálku.

Kurzy

Sezonu 2011/12...

...Jágr zahájí v Kladně
3,10

...Hašek zahájí v KHL
1,65

...Hašek zahájí v Česku
5,00

...Hašek zahájí v NHL
30,00

...Hašek ukončí kariéru
3,30
Zdroj: Fortuna.

Vyjádřeno kurzy: na to, že Jágr zahájí sezonu 2011/2012 v Kladnu, bookmakeři vypsali kurz 3,10, zatímco na opačnou variantu je kurz 1,27.

Kromě Jágra končí v Rusku smlouva i další české hokejové legendě - brankáři Dominiku Haškovi. A i on podle bookmakerů Fortuny zůstane v KHL i v dalším ročníku.

"Hašek je tak trochu fyzikální úkaz, ten chlap snad může chytat do padesáti. NHL už je asi pryč, ale jinak bude příští sezona záležet čistě na jeho osobním rozhodnutí," okomentoval Hanák i druhou oporu slavného týmu z Nagana.


  • Vybrali jsme pro Vás