Volte nejlepší sportovce ve svém kraji

  • 6
Ostřílená hvězda světového sportu, fotbalový kanonýr regionální úrovně, nebo mladý talent na počátku kariéry? Kdo je lepší? I taková srovnání může přinášet nová anketa, kterou budou přinášet redakce MF DNES a iDNES.cz. Každý měsíc budou čtenáři volit nejlepšího krajského sportovce.

V krajských mutacích MF DNES najdete každou první středu v měsíci nominaci pěti sportovců, z nichž vaše hlasy vyberou vítěze v každém ze čtrnácti regionů.

Pomoci vašemu favoritovi k vítězství můžete volbou na adrese sportovec.idnes.cz.

Hlasovat se bude vždy pět dnů, v neděli bude anketa uzavřena. Druhou středu v měsíci pak přineseme oficiální výsledky a také rozhovory s každým z vítězů.

Z dvanácti Sportovců měsíce pak opět vy čtenáři vyberete Krajského sportovce roku 2007 ve vašem regionu.

Už volba za leden bude v mnohých krajích zajímavá a velmi dramatická. První měsíc roku přinesl českým sportovcům řadu úspěchů.

Zaujala vás mistryně Evropy v rychlobruslení Martina Sáblíková? Držíte palce Jiřímu Plonickému, bronzovému medailistovi ze závodu juniorů na mistrovství světa v cyklokrosu?

Nebo je vaším favoritem třeba hokejista Martin Procházka, jemuž se během ledna podařilo nastřílet v extralize deset branek, včetně dvou hattricků?

Dejte svůj názor najevo a hlasujte na sportovec.idnes.cz.

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž