Diskuze

Jamesová a Cipres míří ke svému prvnímu evropskému titulu

Francouzská sportovní dvojice Vanessa Jamesová a Morgan Cipres útočí na svůj první evropský titul. Na krasobruslařském šampionátu v Minsku vyhrála krátký program a před čtvrtečními volnými jízdami si vybudovala náskok 2,65 bodu před obhájci titulu Jevgenijí Tarasovovou a Vladimirem Morozovem z Ruska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88i37ř64í 47V45a70i39g49l

23. 1. 2019 19:46

Pěkný kraťas. Titul bych přál jednoznačně James-Cipres a myslím, že po KP to vypadá, že by ho mohli získat. O zbylé dvě medaile pojedou Tarasová-Morozov a Della Monica-Guarise. RUS svěřenci Niny Moser nevypadají ve formě, spíš bych věřil ITA. Zbylé dvě SDRUS jsou ještě moc mladé a nevěřím, že zvládnou čistě volnou, navíc budou horší v programových komponentech (vzhledem k mládí) a ne příliš velké estetičnosti (velký výškový rozdíl).

Je obrovskou škodou, že skončili Dušková-Bidař, mohli být klidně kolem 4-5. místa po KP. Byli úžasně synchronní. Super by bylo, pokud by už na MS 2019 mohli startovat - když vyjedou body (Bidař s novou partnerkou Abrazevič). No a příští rok, budou 2 CZE dvojice, velmi solidní. Radek Jakubka s Duškovou by mohli být dost dobří, Jakubka jezdí nyní za M a docela dobře.

0 0
možnosti