Třinec - Vsetín 4: 1

Po osmi opatrných minutách Třinečtí udeřili naplno.
Po osmi opatrných minutách Třinečtí udeřili naplno. Cartelli se v přesilovce střelou po ledě trefil k pravé tyči a hosté se jen s obtížemi bránili. "Zpočátku jsme měli hodně vyloučených, a to nás stálo mnoho sil, což se projevilo ve druhé třetině," řekl vsetínský trenér Zdislav Tabara. Kameš se štěstím pochytal v první a druhé části po patnácti ranách, ve třetí šest, zatímco Lakosil celkem zasahoval šestadvacetkrát. Výborný zápas hrál devatenáctiletý Moskal, který si připsal dvě asistence. Při třetím gólu zamotal vsetínskou obranu, dovezl puk kolem brány až před Kameše a Kapuš střílel do odkryté branky. Domácí si dovolili i luxus neproměnit téměř minutovou přesilovku pět na tři. V poslední třetině náskok hlídali a v přesilovce jim dal Dopita jediný gól. Vsetín dohrával bez Srdínka, jenž dostal odraženým pukem do obličeje a musel na vyšetření do nemocnice s podezřením na poraněné oko.

Branky a nahrávky: 9. Cartelli (Gřegořek, Zadina), 25. Ujčík (Moskal, Zetek), 32. Kapuš (Moskal, Ujčík), 60. Jánoš (Vlk, Lakosil) - 57. Dopita (Tesařík, Tomajko). Rozhodčí: Kolísek. Vyloučení: 7:9. Využití: 1:1. Diváků: 4466. Třetiny: 1:0, 2:0, 1:1.

Třinec: Lakosil - Kuntoš, Vlk, Cartelli, Gřegořek, Zetek, Procházka - Janků, Marek, Jánoš - Zadina, Král, Němčický - Ujčík, Kapuš, Moskal.

Vsetín: Jaroslav Kameš - Tesařík, Kuboš, Jaškin, Srdínko, Augusta, Štrbák - Pardavý, Dopita, Tomajko - Veselý, Lipianský, Stantien - Sochor, Hudler, Vampola.

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž