Tomáš Řepka

Tomáš Řepka | foto: Michal Šula, MAFRA

Slavný fotbalista jako dárek. Za futsalisty Hradiště nastoupí Řepka

  • 26
Jeho jméno teď plní především stránky bulvárních médií, fotbalový rebel Tomáš Řepka se však v pátek připomene i sportovním fanouškům. V dresu Bazooka Uherské Hradiště nastoupí od 20 hodin k zápasu futsalové ligy proti Slavii Praha. Pro bývalého hráče Sparty to bude ve 43 letech pikantní futsalová premiéra.

„Myslím, že to zvládnu. Moc se těším. Zvláště proti Slavii,“ řekl Řepka ve videorozhovoru pro facebookové stránky hradišťského klubu.

Spojkou bývalého stopera Fiorentiny nebo West Ham United se slováckým týmem je Petr Švancara, který v loňské sezoně pomohl klubu k postupu mezi elitu a nedávno se s ním oficiálně rozloučil.

„Švanci má tyhle fotbálky rád a já mám rád zase tenhle kraj a obzvláště Uherské Hradiště. Tak jsem si řekl, že to půjdu zkusit,“ prohodil odchovanec brumovského fotbalu. „Tímto chci také pozvat diváky, aby přišli v hojném počtu.“

Jeho páteční start má také dobročinný podtext. Řepkův i Švancarův hradišťský dres půjdou před Vánocemi do dražby. V Hradišti věří, že zápas s bývalým reprezentantem v sestavě zaplní halu.

„Je to dárek a poděkování pro naše věrné fanoušky, kteří naše kluky podporují při každém utkání, a taky samozřejmě pro naše hráče, kteří tak dostanou možnost zahrát si s legendou,“ pravil sportovní ředitel klubu Dušan Rokyta.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž