Diskuze

Loni se učila znovu chodit, teď je zlatá. Bolavý příběh Číňanky Suej

Málokdo z krasobruslařů může říci, že na ledu ztvárnil svůj vlastní příběh. Čínská sportovní dvojice Suej Wen-ťing, Chan Cchung to udělala. Na samém konci pak zažila v Helsinkách ve čtvrtek večer happy end. Zlaté medaile mistrů světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Patos z tohoto clanku doslova tryska. Tak jako z vetsiny Mackovych clanku. Opravdu jeho styl psani vubec nemusim.

0 1
možnosti
Foto

Tak nechápu proč to čtete a ještě mate potřebu se k tomu vyjadřovat. To je jako schválně jist co k smrti nerad a pak říkat, že je to hnusny.

0 1
možnosti
JM

J78a58n 32M63u97s25i62l

1. 4. 2017 14:18

Jinak ta "expertka" Kamberská je dost mimo. Fascinuje mě že u každého čínského páru má pořád tendenci hovořit, že jezdí či nejezdí od prvku k prvku toto slovní spojení se stalo jakousi mantrou, která je neustále zdůrazňovaná hlavně právě u Číňanů, jenže pozor tohle už hezkou řádku let neplatí tak proč to pořád vytahují a pořád to dokola opakují i když je to evidentně dnes prostě už blbost. A nebo si snad myslí, že ti rozhodčí jsou úplně pitomí a dají pár který neumí prožívat hudbu na nejvyšší stupínek tak to asi těžko. Ale oni ti tři komentátoři v TV jsou opravdu pěkní dárečci jen co je pravda.

0 0
možnosti
JM

J85a97n 20M71u48s47i10l

1. 4. 2017 14:00

Oni jsou prostě úchvatní, ale stejně největší poklona patří trenéru Yao Binovi, protože co on dokázal je neuvěřitelný příběh. On de facto skoro sám pozvedl a vlastně stvořil celé čínské párové krasobruslení od malých krůčku až po velká vítězství. A na pomyslném vrcholu jsou jeho svěřenci nepřetržitě už 20 let to je prostě neuvěřitelné. Živě pamatuji jak se jemu osobně a jeho partnerce v roce 84 v Sarajevu skoro všichni posmívali, ale Yao nezahořkl řekl si: "když já nejsem tak dobrý musím vytvořit krasobruslařskou školu, která bude ze všech ta nejlepší a vychová budoucí mistry světa" a jak řekl tak udělal. Ted už se může smát jen Yao Bin.

0 0
možnosti