Diskuze

Řada sportovišť stále čeká na obnovu

Přes značné finanční injekce do rekonstrukcí budov a úprav areálů poničených loňskými katastrofálními záplavami se život na mnohá sportoviště vrací jen pomalu. Většina z nich je již sice v provozu, ale většinou jen v provizorních podmínkách, postrádajících dostatečné zázemí pro sportovce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Míša D., Praha

31. 7. 2003 12:05
...třeba s plast.podlahou na cvičení Č. krumlovu pomohl D. Hašek!
Tady se píše, jak pomáhají různé fondy, nejspíš zřejmě stát, snad i EU... Jinde čtu dost zloby na brankáře Haška. A tak si myslím, že byste naopak třeba mohli vědět to, co on sám stěží někde nahlas řekne: chtěl asi fakt pomoct vyplavené školní tělárně v Českém Krumlově (málokde to bylo horší), tak hledal, až našli nějakou speciální perfekt vodovzdor. i měkkou podlahu, nechal dílce dovézt ze Španělska, nainstalovat, a už před létem se cvičilo - aerobik supr.
Může mít kolik chce peněz - to není můj problém, ale že se rozhodl pomct tady a rychle, co nejdřív po tom průšvihu před rokem, za to jsme mu vděčni. I kdyby se někde jinde v rámci zápoasu se soupeřem pohádal nebo porval - vždyť: co o té šarvátce vlastně vímě, co jí přecházelo nebo potom?
 
 
0 0
možnosti