Miss aerobik České republiky už podvanácté

Praha - Už podvanácté se bude vyhlašovat nejpůvabnější sportující žena země, už tuto sobotu proběhne v pražském Top hotelu na pražském Chodově finále 12. ročníku "Miss aerobik České republiky". V Kongresovém sále se ve čtyřech soutěžních disciplínách představí deset nejlepších účastnic z červnového semifinále.

Soutěžící čeká od 17.30 cvičební ukázka sestavy aerobiku, závod na eliptickém trenažeru, konverzace s osobností a tradiční promenáda v plavkách.

Mezi osobnostmi jsou například lyžařský akrobat Aleš Valenta, desetibojař Tomáš Dvořák, herci David Prachař s Janem Čenským či moderátor televizní kuchařky Martin Zounar.

Součástí programu je rovněž finále soutěže MiniMiss aerobik, v němž se představí pět děvčat ve věku od sedmi do deseti let.

Porota, které předsedá spoluzakladatel soutěže Marcel Staša, vyhlásí Miss aerobik a prví a druhou vicemiss. Absolutní vítězku budou korunovat ředitelka soutěže Jana Čejková z pořádající agentury CARE ALFA společně s pražským primátorem Pavlem Bémem.

Miss aerobik 2007 získá mimo jiné roční pronájem vozu Škoda Fabia.

V doprovodném programu zazpívají Lucie Bílá, Petr Kolář a Petr Bende, celý večer bude moderovat Petr Salava. Televize Prima pořizuje z finále devadesátiminutový záznam, který odvysílá v pátek 5. října ve 20.00.

Poslední vstupenky na finále lze zakoupit přímo v recepci Top hotelu na Chodově v Blažimské ulici.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž