Diskuze

Míč amerických prezidentů? Kupte!

Vzduchem létají cedulky s čísly a nasvícený Španělský sál, chlouba Pražského hradu, ztichne, když se přihazují částky po dvou tisících výš. „Čtrnáct tisíc pro číslo 53 poprvé, podruhé a... A vidím pána vzadu, jistě. Šestnáct tisíc! Šestnáct tisíc pro stovku poprvé, podruhé a... A nikdo nepřihodí víc? Ne?! Copak se nenajde někdo, kdo dá za raketu Martiny Navrátilové... Á, ano, osmnáct tisíc.“ Raketa, s níž legendární tenistka hrála, i s vlastnoručním podpisem, se vyšplhala na třicet tisíc. Teprve potom udeřilo kladívko licitátora o dřevěný pultík. Potřetí! Odklepnuto! Navrátilové raketa byl první sportovní předmět, který se v pondělí před půlnocí dražil v rámci projektu Podepsáno srdcem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

C

18. 12. 2002 11:28
Lendlovi a Jámu
Nevím, ajké zkušenosti máte s podobnými akcemi vy, ale finančně to obvykle zajišťuje sponzor. Jinak pokud máte v tomto směru nějaký problém, nikdo vám nebrání poslat nějaké nadaci pár desítek nebo stovek tisíc jen tak. Bez relikvií.
0 0
možnosti

Lendl

18. 12. 2002 11:21
Co je to za sracky?
Nechapu kolik muze takova akce prinest kdyz se urcite polovina penez prozralo. Nebylo by mozna lepsi kdyz se divam na ty predmety drazit treba stare komunisticke relikvie? Verim ze by se naslo dost lidi kteri by za ne dali mnohem vic nez za micek podepsany Bushem. Stejne ho podepsal nejaky jeho pohunek protoze pan prezident v tu chvili mel praci se ctenim zpravy z Iraku a rozeviral u toho svuj novy raketovy destnik.
0 0
možnosti

18. 12. 2002 10:56
Kolik stála hostina ?
Tak mám pocit, že vzhledem k počtu "osobností" , které se zúčastnili samotného slavnostního večera, stála hostina určitě více, než se vydražilo ... :(
0 0
možnosti

Zajic Ales

18. 12. 2002 3:35
p. Mertlik
aby jsi se z tech dvou NEJMOCNEJSICH neposral,ted mas tedy NEJMOCNEJSI MICUDU PLANETY,tak si ju prdni do zadku......
0 0
možnosti