JAK SI VEDLI ČEŠI

Za dva góly a asistenci, jimiž zařídil vítězství Colorada nad Calgary, náleží titul útočníkovi Milanu Hejdukovi.
Za dva góly a asistenci, jimiž zařídil vítězství Colorada nad Calgary, náleží titul útočníkovi Milanu Hejdukovi. Skóroval už v šestadvacáté vteřině, což je rekord klubu. O výhře rozhodl v prodloužení. Hejduk se dostal do tempa, v předchozích sedmi zápasech posbíral dvanáct bodů.

TUREK FINALISTOU

Jen těsně podlehl Hejdukovi brankář Roman Turek ze St. Louis. Ve dvou zápasech pustil jedinou ze čtyřiapadesáti ran, proti Nashvillu vychytal třetí nulu sezony.

KONEČNĚ!!!

Teprve ve čtyřiadvacátém střetnutí dal útočník Robert Kron z Columbusu gól. Naposledy se mu to povedlo 3. dubna.

JÁGR BEZ BODU

V posledních třech utkáních nezaznamenal kapitán Pittsburghu ani jeden bod. Jaromír Jágr se proti Los Angeles do statistik neprosadil, nicméně Andy Murray, kouč soupeře, prohlásil: "Uhlídali jsme ho, ale kdykoliv byl u puku, měli jsme srdce až někde v krku."

ZRANĚNÍ V OTTAWĚ

Mladíci Martin Havlát a Karel Rachůnek jsou zranění. Forvard Havlát má pochroumané rameno, podle předpovědí lékařů se má šetřit dva týdny. Bek Rachůnek nedohrál proti Torontu kvůli úrazu kolena.

ATLANTA SE SEBRALA

Milan Hnilička se vrátil do pohody. Po výprasku od Tampy 2:8 pomohl gólman Atlanty sedmadvaceti zásahy porazit Washington 2:1. První branky sezony se dočkal bek František Kaberle.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž