fotbalové tresty

-
nepodmíněně: Ivan Baštář (Dačice) osm týdnů do 8. září s přerušením od 16. června do 19. srpna, Antonín Beck, Miroslav Řepa, oba šest týdnů do 25. srpna s uvedeným přerušením, Roman Dolský (Dačice pět týdnů do 18. června, Jan Šerpán (Chotoviny) čtyři týdny do 10. června,

podmíněně: David Šantora (Roudné), Radek Dvořák (Horní Stropnice), Jiří Stejskal (Včelná), Petr Beránek (Nová Včelnice), Miroslav Kvěch (Loučovice), Radek Ketzer (Vacov), Petr Klíma (Kamenice), všichni dva týdny, Vladimír Kršík (Lišov), Jaroslav Graman (Velešín), Josef Šiman (Vltava ČB), Zdeněk Konečný (Viktoria Tábor), Tomáš Matěj (Suchdol), všichni týden, všichni do 31. srpna. Tomáš Palivec (Blatná) důtka.

Žádosti o prominutí zbytku trestu: Josef Svatek (Viktoria Tábor) zbytek trestu prominut, Zdeněk Šváb (Český Krumlov) zbytek trestu změněn na podmínku na dva týdny do 39. září, Petr Čadek (Blatná), Josef Voldřich (Stachy), Václav Fürbach (Sezimovo Ústí), Petr Kuncl (Katovice), u všech se žádosti nevyhovuje. David Janeček (SK Strakonice) - žádost nesplňuje náležitosti. Disciplinární komise vždy po jednání o trestech do protokolu uvádí, že proti jejímu rozhodnutí se mohou potrestaní do patnácti dnů s vkladem 600 korun odvolat k odvolací komisi VV oblasti.

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž