Diskuze

Sandoval třemi homeruny dovedl Giants k první výhře ve finále MLB

Rekordními třemi homeruny přispěl venezuelský baseballista Pablo Sandoval k výhře San Franciska v prvním duelu finálové série MLB. Giants porazili na úvod Světové série hrané na čtyři vítězné zápasy Detroit 8:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Draken-Korin

25. 10. 2012 10:37
WS

Jinak bohužel dochází k tomu, co jsem čekal - vynikající nadhoz vs parádní pálkaři. Pokud selže pálkař, nikdy to není tak, že selžou a špatný den mají úplně všichni, ale pokud selže nebo se nedaří nadhozu, tak to ovlivní celý zápas a vytváří psychický tlak na pálku vlastního týmu. GO TIGERS! :-)

0 0
možnosti
JS

jardelik

25. 10. 2012 9:06
tak, ze bude rozhodovat venezuelan na palce se cekalo

ale tento? Btw. pekne giants a pro me pouceni nechodit rano na idnes, kdyz chci vecer koukat na zaznam. Clanek o zapase svetove serie sem necekal.

0 0
možnosti
MK

NBA fan

25. 10. 2012 9:53
Re: tak, ze bude rozhodovat venezuelan na palce se cekalo

ano tento..:-) Panda má v postseason formu jak blázen. Síce som nečakal, že si Giants zastrielajú zrovna proti Verlanderovi, no ten sa asi zle na zápas vyspal. Ešte ale nie je koniec a v MLB je každý zápas vďaka pitcherom netipovateľný.Verím, že aj ten druhý venezuelan, ktorého myslíš (Tripple Crown King) dačo ukáže z formy zo základnej časti, a finále bude na sedem zápasov..R^

0 0
možnosti