Diskuze

Fenomén šipky. Davy fanoušků a miliony pro hráče na odměnách

Oči hypnotizují červený obdélníček o rozměru jeden krát tři centimetry. Vzápětí se do něj těsně vedle sebe zabodnou tři hroty šipek a tisíce lidí, někteří v roztodivných kostýmech, v sále křičí nadšením a mávají transparenty. Vítejte na šipkách, které hrají profesionálové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

To je zase debata. Šipky nejsou o nic méně sport jak třeba střelba, lukostřelba nebo třeba další sporty. Pokud v tom chci být dobrý, tak člověk musí makat, makat a zase jen makat.

Já třeba nemám nic proti tomu, aby šipky byly na OH. Dle mě přijde lepší, kdyby se rozdělovalo ve střelbě medailí X-1 a byly tam šipky, než jak je to teď.

3 0
možnosti
MZ

Ale jo, sipky nebo kulecnik bych sportem nazval. Narozdil od pokeru nebo sachu. Tam se jen sedi a premysli. To jsou stolni logicke hry.

0 0
možnosti
PL

Docela hezký článek. Sice každý odstavec o néčem jiném, ale pro někoho, kdo šipky nezná anebo je (zatím) nesleduje, to může být zajímavé úvodní čtení do světa šipek. Pokud se autor v šipkách trochu vyzná a bude pravidelně přinášet články z velkých šipkových turnajů okořeněných vlastními poznatky, či trochou literárního střeva, pak budu jen rád.

2 0
možnosti
RM

Já nevím, proč se to furt staví tak, že to může být buď hospodská zábava anebo sport a nic mezi tím. To je prostě idiotské. Dle mě je to stejně jako třeba kulečník nebo poker dovednostní hra.

0 0
možnosti
PL

V hospodě u piva je to hra.

Trénujete-li osm hodin denně a svůj život strávíte objížděním turnajů, pak jde o sport.

Každý ať si v tom najde co uzná za vhodné.

3 0
možnosti
HM

tak hlavně, že se i do článku o šipkách podařilo jágra zase nějak dostat :-)

0 0
možnosti
RJ

R17e46n88é 44J87í38š68a

4. 1. 2017 9:43

Furt větší sport než vzpírání nebo motosport. Na olympidádu to není, ale tréninku je tam potřeba setsakramentsky hodně.

1 1
možnosti
MD

Jestli jsou šipky hospodská zábava nebo sport - to bude asi stejný rozkol jako zda-li je poker hazard či sport. Každopádně kdo šipky někdy hrál - myslím tím např. 501 double out nebo cricket, tak ví, kolik tréninku obnáší a jak dlouho trvá dostat se na úroveň, kdy už "většinou" hážete to co chcete - myslím čísla :))

2 0
možnosti
LZ

Hrál jsem to několik let pravidelně každý den, a nejlepší výsledky jsem dosahoval mez třetím a osmým panákem, pak už ten výkon šel z kopce, konečně můžu říct manželce že šlo o sport, nikdy mě to nechtěla věřit.

1 0
možnosti
MN

Jeden hráč z ČR se tam dostal a nezahrál špatněR^ Škoda.

0 0
možnosti