Diskuze

VIDEO: Je třeba uvolnit opatření pro vrcholové sportovce, říká manažer

Profesionálové ve světě se připravují různě. Někteří můžou do posiloven a na hřiště, jiní musejí dodržovat izolaci: jako třeba v Česku, kde jsou nařízení kvůli pandemii koronaviru přísná. „Zásadní problém,“ uvádí v rozhovoru pro iDNES.cz David Trávníček, šéf společnosti Sport Invest Marketing.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

Trávo ! Dělej něco užitečného.

1 0
možnosti
RC

LIdem krachuji byznysy, co budovali cely zivot a tady ma vzniknout nejaka privilegovana vrstva lidi?

Epidemie se po svete rozsirila kvuli lidem, kteri cestuji..... sportovci rozhodne cestuji vice nez ti, kteri se nemuzou hnout z firmy.....

2 1
možnosti
LR

Chudák pán. Bohužel s jeho IQ nic nechápe.

0 0
možnosti
DN

Pokus o vytvoření rovnějších mezi rovnými... !!

Jiné hodnocení mne nenapdá

1 1
možnosti
PS

Arogance a samolibost lidí pohybujících se ve sportu zejména v manažerských pozicích nezná mezí. Umírají tisíce lidí a oni neustále opakují, že sportovci se musejí připravovat, ligy se musí dohrát a podobně. Nedokáží pochopit, že sport je pořád jen postradatelná a v podstatě bezcenná kratochvíle, která se prostě současné situaci podřídí, ne opačně. Že na tom někdo tratí peníze, to je lidem i covidu ukradené. Lidé se ke sledování sportu vrátí, až bude klid. A jestli pak bude jejich oblíbený sportovec brát deset milionů nebo pět set tisíc, to jim je úplně jedno.

12 0
možnosti
DN

To je jak Hrušinský II.....

1 0
možnosti
PC

Jsou důležitější věci nyní. (Můžou třeba šít roušky...) Každého se situace nějak dotýká - zdravotně, ekonomicky. Vrcholový sport je zábavou pro lidi ve chvílích, kdy je na to čas, prostředí a prostředky. A dotyčný pán si zatím může najít práci, kde bude někomu a něčím užitečný. Pokud něco potřebuje uvolnit, pak to nejsou tito. Pro společnost jsou nyní opravdu podstatnější věci.

7 1
možnosti
PP

P44e73t28r 14P75l94o10t

31. 3. 2020 18:20

Fakt problem;-D;-D;-D

6 1
možnosti
MD

A proč by zrovna tito lidé měli mít nějaké výjimky? Netvoří žádné hodnoty. Proč ne hospodští,, prodavači oděvů?

16 2
možnosti
LV

L38u45d86ě19k 30V43i87n56č

31. 3. 2020 18:29

Protože hospodští, prodavačky, kadeřnice nejsou zastupovány takovýmahle rádoby agentama co by z nich žili.

4 0
možnosti
LV

L79u86d29ě64k 44V20i45n93č

31. 3. 2020 18:10

Svět se prakticky zastavil. Mercedes, GE a Ferrari dělají plicní ventilátory, Armani šije jednorázové ochranné šaty pro zdravotníky, Gucci dělá roušky, Bvlgari vyrábí dezinfekční prostředky etc etc. Jen tito lidé se snaží udělat ze setrvačníku perpetuum mobile.

16 1
možnosti
VH

Je potřeba uvolnit opatření na průmysl a ne pro vyrcholove sportovce. Vrcholový sportovec, to je to poslední co společnost potřebuje!

19 2
možnosti