Brazilský trenér chrudimských futsalistů Felipe Conde na lavičce během Elite...

Brazilský trenér chrudimských futsalistů Felipe Conde na lavičce během Elite round ve slovinském Mariboru. | foto: Ivana Hošková

Chrudimský trenér Conde: Play-off? Chystáme se už od února

  • 0
Do konce základní části nejvyšší soutěže futsalistů zbývají ještě dvě kola. Ale chrudimský Era-Pack, její dlouho dopředu jasný vítěz, už dychtivě vyhlíží play-off. V něm bude usilovat o třináctý titul, z toho o jedenáctý v řadě.

„Naše příprava na play-off odstartovala již v únoru, kdy jsme měli k dispozici kompletní mužstvo. Je prostě nepředstavitelné, abychom se na tak důležitou fázi sezony začali chystat až třeba čtrnáct dní před jejím začátkem,“ uvedl pro web chrudimského klubu jeho brazilský trenér Felipe Conde.

Teď úplný kádr k ruce nemá - kouč národního týmu Tomáš Neumann totiž pozval na soustředění, jež má základnu v Lázních Bohdanči, Davida a Pavla Drozdovy, Romana Mareše, Lukáše Rešetára, Matěje Slováčka a Tomáše Koudelku.

„Bylo by jednodušší je mít všechny pohromadě, ale je prací trenéra najít nejlepší řešení, a i přes to vyladit tým na play-off,“ řekl Conde.

Ten se připravuje komplexně - cvičí útok, obranu a nezanedbává ani techniku a fyzickou kondici.

„Podle mě nás čeká nejvyrovnanější play-off za poslední roky. Doufám, že budeme úspěšní a obhájíme titul,“ přál si Conde.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž