Diskuze

San Remo může být pro Krestu zlomem

Poprvé jako oficiální posádka továrního týmu Škoda Motorsport absolvuje víkendovou soutěž mistrovství světa Rallye San Remo nejlepší český soutěžácký tandem Roman Kresta-Jan Tománek. Pro dvojici to možná nebude nejtěžší, ale rozhodně jeden z nejdůležitějších závodů její sedmileté kariéry. "Soutěž může rozhodnout o mé další budoucnosti," připustil určitý tlak Roman Kresta, kterého si tovární tým vychovává právě pro starty ve světovém šampionátu. O tom, jak bude vypadat jeho příští sezona, zatím není rozhodnuto.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zorg

2. 10. 2001 10:28
Kresta a spol.
Držím palce. Je radost pozorovat, jak další Češi závodí v nejvyšších patrech motorsportu. Kluci motocykloví Huleš se Smržem, Mr. Enge jako pilot F1, extradřída vrchařů a výbroní malí mrcci v motokárách. Drž se Romane.
0 0
možnosti

Josef Smid

2. 10. 2001 10:24
San Remo
Chtel bych poprat posadce Kresta-Tomanek hodne moc uspechu. Mim tajnym pranim je aby se do svetove rally dostala alespon 1 ceska posadka.A kdyz vidim vysledky uz o tom nepochybuji.Vydrzte az dokonce,auto na to mate.Preji hodne uspechu a drzim vam palce.S pozdravem vas fanousek Pepa
0 0
možnosti