Na Dakar s Alešem Lopraisem. Soutěžte o dobrodružství na slavné rallye

  • 6
Soutěžte o zájezd na Rallye Dakar 2018 v hodnotě 150 tisíc korun! Na dvacet finalistů čeká atraktivní pobyt v Lopraisově bivaku ve vojenském prostoru Pánov a na celkového vítěze neobyčejné dobrodružství v jižní Americe. Startuje soutěž pro čtenáře iDNES.cz Na Dakar s Alešem Lopraisem.

Pravidla soutěže

Toužíte nahlédnout do místa, kam se během nejtěžší rallye světa dostanou pouze členové týmů, pořadatelé a novináři? Nebo detailně okusit atmosféru týmu českého jezdce Aleše Lopraise?

Zapojte se do soutěže, kterou pro čtenáře iDNES.cz pořádá pořádá Aleš Loprais s Budweiser racing teamem.

HRAJTE ZDE: Na Dakar s Alešem Lopraisem

Soutěž probíhá od 15. září do 15. října 2017 do 12:00

Každý z dvaceti úspěšných soutěžících, kteří odpoví správně na čtyři otázky a v páté otevřené se nejblíže přiblíží správně odpovědi, získá dvě místa v Lopraisově bivaku.

Rallye Dakar 2018

Co je v ceně zájezdu

  • letenky i se všemi poplatky
  • případné přelety přímo v dějišti
  • 4 noci v hotelovém pokoji pro dvě osoby se snídaní
  • obědy a večeře
  • unikátní zážitky z bivaku
  • průvodce

O víkendu 28. a 29. října si tak na vlastní kůži vyzkouší podmínky opravdového Dakaru. Ve vojenském prostoru nedaleko Hodonína usednou do závodní kamionu Tatra po boku Aleše Lopraise. V areálu, jenž bývá nazýván jako „Moravská tanková Sahara“, nebude chybět ani prohlídka bivaku a autogramiáda. 

Na závěr celé akce dvanáctinásobný účastník Rallye Dakar vylosuje hlavní cenu - jeden z účastníků se v lednu vydá přímo do Jižní Ameriky na Rallye Dakar 2018.

Během sedmi dnů na nejtěžším motoristickém závodu na světě nahlédne do zákulisí jednotlivých týmů, projede se v závodní karavaně či jednotlivé etapy zhlédne z atraktivních míst. 

Nebudou chybět ani jihoamerické speciality, připravena bude i setkání v bivaku se samotnými závodníky. 

Sedmatřicetiletý Aleš Loprais se letos chystá už na třináctou Rallye Dakar. Loni dojel na sedmém místě, před dvěma lety byl čtvrtý. Nejlepší výsledek zaznamenal rodák z Olomouce v letech 2007 a 2008, kdy s českou Tatrou dojel na třetím místě. Jeho strýcem je Karel Loprais, vítěz šesti Rallye Dakar.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž