Diskuze

Octavie postihl technický skandál

Lapálie postihla nejpopulárnější okruhové závody v zemi, sérii Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup. První dvojzávod se o víkendu v Brně nepojede, neboť jezdci při testování zjistili závadu v motorech. Firma Autospektrum, která vozy připravuje, musí motory všech aut rozebrat, zkontrolovat a případně opravit. To vše do víkendu nestihne. Závody z Brna se přesunou do některých z dalších termínů sezony. "Jde o prostor mezi sacím ventilem a dnem pístu. Hrozí, že se součástky mohou střetnout a tím by se motor zničil. Je to nepříjemnost," řekl šéf Autospektra Ota Zenkl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oktávka

28. 4. 2002 19:32
noslyšeli jsme něco jiného
maděryčovi údajně klepali ventýlky a tak šel motor raději do škodovky na brzdu a řádnou analízu... no bodejt by né, ČP jako hlavní sponzor s jeho předsedou představenstva, který chce letos sáhnoun po titulu... co když mu bude scházet nějaký bodík, bordel to je !
0 0
možnosti

Pavel

23. 4. 2002 7:13
V Brne pojedou lepsi auta, nez Octavie...
Na serveru http://www.vrchy.cz/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.vrchy.cz pisou, ze ma ted o vikendu v Brne jet i ciste italske Tampolli posadky Prospero-Zarda, coz byl loni jeden z nejrychlejsich vozu SR2 ve FIA sportovnich vozech !!
0 0
možnosti

Petr Pánek

22. 4. 2002 15:09
Technická lapálie
První co mne napadá: "Jsme všichni jenom lidi." Druhé co mne napadá: "Tý vole to je průser !!! To bude stát tak tři koruny padesát !!!" A za třetí: "Není to tehcnická lapálie, ale technické lapálie. Ale v tom průseru to není vůbec podstatní."
0 0
možnosti

Aznoh

22. 4. 2002 22:52
Re: Technická lapálie
no hlavně,že podstatní
0 0
možnosti