Diskuze

Dryml a spol. mají světové finále

Čeští plochodrážní jezdci vyhráli v anglickém Peterborough závod Poslední šance a kvalifikovali se do sobotního finále mistrovství světa družstev. V něm bude startovat pět týmů: tři vítězové semifinále Austrálie, Švédsko, Polsko a s českým celkem postoupili ze čtvrteční Poslední šance také Dánové. Největšími hvězdami české reprezentace byli ve čtvrtek bratři Drymlové. Aleš i Lukáš získali po třinácti bodech, Antonín Kasper jich vyjel jedenáct, Tomáš Topinka deset a Bohumil Brhel sedm.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Leos

10. 8. 2002 13:34
Zprávy z finále na mobil
Chcete dostávat zprávy z dnešního finálového závodu přímo na svůj mobilní telefon? Stačí napsat na email: dryml-team@seznam své telefonní číslo a budeme dostávat výsledky jednotlivých jízd a průběžný bodový stav družstev.
0 0
možnosti

Leos

9. 8. 2002 19:44
zitra finále - ON LINE PŘENOS na www.dryml-team.wz.cz
Zitra od 20.30 můžete na stránkách Drynl teamu sledovat, jak si naši jezdci povedou ve finále. Stačí v menu u Lukáše či Aleše kliknout na tlačítko ON LINE. Na stránkách se aktuálně dozvíte jak probíhají jednotlivé jízdy a průběžný bodový stav družstev.  Výsledky můžete dostávat i na mobil, když své číslo zašlete na email: dryml-team@seznam.cz
0 0
možnosti