Diskuze

Barum rallye má opět nový termín

Přestože Mezinárodní automobilová federace FIA přidělila pro příští sezonu automobilové soutěži Barum rallye Zlín stejný termín jako letos, v polovině září se nepojede. Moravští organizátoři vyjednali při schůzce pořadatelů mistrovství Evropy s nejvyšším koeficientem 20 termín, který jim sedí více. Příští ročník nejpopulárnější české rallye se uskuteční poslední srpnový víkend. Jedinou vadou na kráse je kolize s termínem Velké ceny tahačů v Mostě, dalším velkým evropským podnikem v zemi.Barum rallye 2002
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PLuto

6. 11. 2002 1:53
Je tu ale jeden problém. Ve stejném termínu se jede Alpi Orientali v Itálii a týden po Barumce OMV Rallye v Rakousku. Už letošní závod těsně před Sanremem a Alpi Orientali odebral Barumce minimálně šestici (vesměs kvalitních) jezdců, další dva odebrala změna termínu v Sýrii, další kolize z Maďarskem.
0 0
možnosti

NaWRC

5. 11. 2002 12:57
Je to lepší
Sice si nedělejme iluze, že na Barumku přijede někdo, kdo chce za týden startovat na Zélandu :))), ale tam pojedou jenom továrny. Evropská špička (na rozdíl od letoška, kdy byla totožná kolize se San Remem), bude mít volno, takže by startovka mohla a měla být ještě lepší než letos. Bravo.
0 0
možnosti