Diskuze

Auriol je s fabií WRC desátý

Souboj Francouze Loeba (Citroën Xsara WRC) s norským pilotem Solbergem (Subaru Impreza WRC) a finským mistrem světa Grönholmem (Peugeot 206 WRC) dominoval dnešní první etapě Australské Rallye, desátému podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích. Po deseti rychlostních zkouškách vede Francouz před Norem jen s nepatrným náskokem. Další skupina jezdců v čele s Burnsem (Peugeot 206 WRC) už ztrácí na vedoucí dvojici více než půl minuty. Grönholm už v soutěži nepokračuje. Havaroval v osmé zkoušce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ples

5. 9. 2003 14:58
Kdysi jsem..
...viděl výkony a možnosti všech zúčastněných aut. Jsou všechny téměř totožné. Stejný výkon, stejný krouťák, stejná délka...atd. Takže, když nepočítám takové neočekávanosti jako je píchlé kolo, tak rozdíl je hlavně v řidičském potenciálu. Kresta vyhrál nedávno jednu RZetu. Na netovárním stroji. Auriol ani Gerdemaister to nedokázali na továrním stroji. Myslím, že by bylo mnohem ekonomičtější, i s pohledem do budoucna, "povýšit" Krestu na továrního jezdce.
0 0
možnosti

Johnco

5. 9. 2003 18:43
Re: Pomalu s tim Krestou
Jako s tim Krestou pomalu. Kdyz sis dokázal zjistit parametry vsech vozu, moch sis taky zjistit, ze tu RZetu, kterou vyhrál, jel jako jedinej na suchu, zatimco ostaním pršelo... Časy se srovnávat nedají. Nevim, proč by tam měl jezdit Kresta, když Pech ho poráží pravidelně a to bez větších problémů.
0 0
možnosti

pejda

5. 9. 2003 13:54
Gronholm
Tak Auriol je už desátý a hlavně už nejede poslední mistr světa, Marcus Gronholm, havaroval a poté, co nabral 16 minut ztráty, tak radši odstoupil.
0 0
možnosti

Flat Vamp

5. 9. 2003 13:31
WC?
Fabie WC.
0 0
možnosti

iq-tyqe

5. 9. 2003 13:04
hlavně ať vydržej
0 0
možnosti