Diskuze

Řezáč chce triumf v Marcialonze

Vyhrát Vasův běh i celkové hodnocení Světového poháru dálkových běžců, to jsou hlavní cíle Stanislava Řezáče poté, co se nevešel do nominace lyžařů-běžců pro únorové mistrovství světa v Oberstdorfu. O víkendu jej čeká start v závodě na 70 km klasickou technikou v italské Marcialonze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tracker02

29. 1. 2005 8:07
Lyžařské nominace
Je to hrůza, co se v nominacích na MS děje. Do Oberstdorfu na MS klasiků jsou nominováni závodníci, kteří prokazatelně dlouhodobě nemají formu a už teď je jasné, že budo rádi, že skončí do 50. místa.
Na MS ve sjezd. lyž. bude 14. závodníků, z toho 10 bude rádo, když dojede vůbec do cíle.
Takže nechápu, jak na tak, např. ve Skandinávii i mezi lyžařskými odborníky, uznávaného Řezáče nemohlo zbýt místo!! Nejsme malé děti, abychom věřili takovým výmluvám: My jsme ho kontaktovali, ale on nebral telefon. Když se chce všechno jde.
0 0
možnosti

nefernefer

28. 1. 2005 16:16
jen pro poradek
loni skoncil na 2. miste giorgio di centa, ne de zolt.
0 0
možnosti

jarslav

28. 1. 2005 11:52
lyzarský svaz
obdivuji duslednost lyzarského svazu ohledne nenominace Rezáce. Jsou príkladem vsem ostatním sportovním svazum, jak by se meli nasi nejlepsí nominovat. Zranený, na jiné akci? Nezájem, radsi posleme nekoho, kdo dobehne 60. nebo radeji vzdá, nez nekoho 'komplikovaného'. Asi si ti úredníci, co protlacují své neschopné kamarády, ani neuvedomují, jaké má Rezác v dálkových bezích jméno. Zúcastnil jsem se jako holý amatér 4x Vasova behu - prál bych mu alespon polovinu té slávy ze Svédska i doma.
0 0
možnosti

EdMan

28. 1. 2005 12:41
Re: lyzarský svaz
Podle mého soudu se jedná o jakýsi tajný závod se svazem cyklistiky. Tam nad nominací taky zůstává rozum v lůepším případě stát.
0 0
možnosti