Diskuze

Matura je mistrem republiky na můstku K-120

Jan Matura vyhrál mistrovství České republiky ve skoku na lyžích na velkém můstku K-120, jež se mělo původně konat až začátkem roku. Po Ještědem se uskutečnilo regulérní první kolo, druhé však znehodnotil vítr. Matura v prvním kole dolétl na 133 metrů a byl druhý za Jakubem Jandou, jenž skočil o dva metry méně, ale měl vysoké známky za styl. "Předvedli výborné skoky," hodnotil tyto skokany sportovní ředitel úseku skoku Luděk Matura. Ostatní nestačili, třetí Michal Doležal skočil o 13,5 metru méně než Matura.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal Jalovecký

18. 12. 2002 21:28
krize v českém skoku
Nelibě pozoruji situaci v českém skoku, tradiční sport naší republiky kulhá na obě nohy. Naprosto nechápu proč závodníci vynechávají jeden svěťák za druhým. To že kvalitně potrénují na Kontinentálním poháru je nesmysl, naopak pokud zde neuspějí, psychicky je to srazí ještě více, protože propadnou v závodu druhé garnitury!!! Podívejte se na běžce Bauera, jak jezdil když začínal a jak po té, co se v klidu vyjezdil je ve špici. Je třeba dát závodníkům (mladým) pravidelnou možnost závodit s nejlepšími, netlačit na ně a výsledky se po čase dostaví. 
0 0
možnosti

Jenda I

19. 12. 2002 12:07
Re: krize v českém skoku
Cestování našich skokanů na světové poháry jako samozřejmost považuji za vyhozené peníze. Účastnit se vrcholové soutěže za každou cenu ještě nikoho sportovat nenaučilo. Máchat deset let rukama nad téměř každým skokem a vymlouvat se na všechno od větru po větry nepovažuji za reprezentativní. Naopak. Začít od "opice". Do práce, po práci na tréning, a až dokážete alespoň snahu a touhu se to naučit, tak začít velmi klidně s výhodami. Státní cestovní kancelář pro nemohoucí skokany a jejich bafuňáře je pro nás příliš velký luxus.
0 0
možnosti

korek

18. 12. 2002 20:44
Hlava
Pozor, 198,5. Asi všichni skákali na 120 a skákal z mamuta :-)
0 0
možnosti

KS-pobledlost sama

18. 12. 2002 18:23
Podle me...
mel vyhrat Hlava, protoze podle iDNES skocil ve druhem kole 198 m, co skocil, on letel!!!!!! No za to snad musi byt bedna a ne desate misto ;-)
0 0
možnosti