Diskuze

Janka vyhrál slavný sjezd ve Wengenu a vede Světový pohár

Domácí lyžař Carlo Janka vyhrál slavný klasický sjezd ve švýcarském Wengenu a dostal se do čela průběžného pořadí Světového poháru. Jediný Čech na startu nejdelšího sjezdu v seriálu Petr Záhrobský do cíle nedojel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

mobilis in mobili

16. 1. 2010 15:25
Carlo

zajel fantasticky. Výborně projel Minschkante a asi ze všech nejlíp to esíčko Kernen. Hlavn výjezd. Tam získal nejvíc.

Jen si neodpustím poznámku. Nemohl by takhle legendární sjezd komentovat na Eurosportu B. Zakouřil, který sjezdovému lyžování rozumí? Paní (slečna) Trubková takový závod svým komentováním akorát znehodnotí. Jízdu třetího sjezdaře v cíli M. Büchela prokecala v rozhovoru, k jízdě ostatních závodníků neumí říct prakticky nic, maximálně několikrát za sebou opakovala, že stále čekáme na jízdu Petra Záhrobského. Korunu nasadila, když oznámila, že v obřáku žen je po prvním kole Š. Záhrobská desátá a vede L. Vonn. No i když asi největší perlu řekla minulý týden, když mluvila o zraněné švýcarské sjezdařce D. Gisin jako o chlapovi. Vůbec nevěděla, že je to holka.

Jinak Bode Miller vedl ještě na posledním mezičase, ale oproti Büchelovi. Janka jel až po něm a na něj by ztrácel okolo 8/10.

0 0
možnosti

zubovec

16. 1. 2010 15:47
Re: Carlo

Absolutně souhlasím, že Trubková, nebo jak se jmenuje ten přenos degradovala. Nechápu, jak takový závod může komentovat člověk, který o tom nemá ani páru.Rv

0 0
možnosti