Diskuze

Ski Tour Kanada: bodové žně Novákové a Bauerův výkonnostní vzestup

Zatímco biatlonisty ještě finále Světového poháru v ruském Chanty-Mansijsku čeká, lyžaři-běžci už si ho odbyli na Ski Tour Kanada. Kromě toho, že opět vládli Norové a Norky, dařilo se i českému duu - Petra Nováková, Lukáš Bauer.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nováková na 22 let dobré výsledky, ale oproti začátku sezóny trochu zklamání, žádný zázrak to nebyl, na špičku chybělo strašně moc. Má ale spoustu let na zlepšování, dnes se tvrdí, že jsou závodníci nejlepší kolem 30 a po ní. Lukáš mi udělal největší radost, jeho výsledky jsou jednoznačně hodnotnější.

Norské ženy si z toho udělaly vlastní závod. Bylo mí líto Heidi Weng v poslední stíhačce na 10 km, kde měla viditelně horší lyže, než Therese Johaug - ta se ani nezadýchala. Dominance, jakou letos na distancích předvedla bere dech a kupodivu si přejdu, ať se brzo vrátí Marit, ať spolu aspoň tyhle mužatky mohou soupeřit, protože zbytek světa je daleko, daleko... Aspoň, že sprtiny ovládla Stina Nilsson.

0 0
možnosti

Jen z diskuze je vidět,jaký je dnes u nás zájem o klasické lyžování.

0 0
možnosti

No u biatlonu je dnes naopak přetlak expertů, analytiků a špičkových trenérů.. :-)

0 0
možnosti

Ví autor článku, jakej je rozdíl mezi klasikou a volným stylem?

0 0
možnosti

J11i44ř70í 23F38o71g87e26l

14. 3. 2016 8:58

Petra je naší velkou nadějí. R^

3 0
možnosti

Kdyby se Bauer nezranil, tak měl letos velkou formu... :-/

0 0
možnosti

Doufám, že prodlouží kariéru ve svěťáku o další sezónu a ta proběhne bez zdravotních zádrhelů (tomu druhému ovšem příliš nevěřím)..

0 0
možnosti