Hrát s Nedvědem? Klidně. Lázeňský turnaj je otevřený

  • 2
Františkovy Lázně - Zahrát si s Pavlem Nedvědem? To není utopie. Rodák ze Skalné a vítěz Zlatého míče 2003, pořádá totiž v prostorech Golf Clubu Františkovy Lázně otevřený turnaj pro hráče z širokého okolí. „Pořád je ještě pár volných míst,“ říká Manfred Bittermann, manažer golfového klubu.

Zarezervovat místa na sobotu 16. června si můžete přes internetové stránky klubu: www.golf-franzensbad.de.

O den později se Nedvěd ukáže s golfovou holí v ruce také. Společně s dalšími známými fotbalisty si zahraje na charitativním turnaji pro nadaci Vize 97 Dagmar a Václava Havlových.
Kdo se ukáže? „Vladimír Šmicer, Jan Koller, František Straka nebo Karel Poborský,“ jmenuje Bittermann další fotbalisty.

Svou účast na turnaji už potvrdili také Milan Hejduk nebo Eduard Poustka. „Nadaci přijede podpořit i rocková legenda Michael Kocáb nebo moderátorka Štěpánka Duchková.
A proslýchá se, že Pavla hodlají navštívit i dvě velmi známé české tenisové veličiny,“ dodává Bittermann.

Všichni podle něj společně doufají, že se pro nadaci podaří vybrat sedmimístnou sumu. „Pro nedělní turnaj svých přátel Pavel Nedvěd uvolnil ještě dalších 35 míst, která jsou prodejná za základní cenu 3000 korun ve prospěch nadace plus green fee,“ říká Bittermann.

Horní hranice ceny u těchto vstupenek není omezena a je na vlastním uvážení, kolik se hráči rozhodnou Nadaci Vize 97 věnovat.

Zahájení nedělního turnaje proběhne v 11 hodin v centrální části golfového hřiště. „ Diváci budou moci sledovat dění na všech jamkách a zažít tak hvězdy sportovního nebe přímo v akci. Bude připraven dostatek parkovacích míst,“ slibuje Bittermann.

Oba turnaje proběhnou na hřišti mezinárodně oceněným čtyřmi hvězdičkami. „Jsme jediní v republice, kteří se tím mohou chlubit,“ je pyšný Bittermann. Stejně jako na členství Pavla Nedvěda.