John Daly v prosinci na Australian Open

John Daly v prosinci na Australian Open | foto: AP

Golfový bouřlivák Daly chce o sobě napsat knihu a natočit film

  • 0
John Daly, který se kromě dvou vítězství na major turnajích proslavil hlavně svým nočním životem a výtržnostmi, hodlá o svém životě sepsat knihu a natočit film. Dokonce už má vytipované herce.

Známý golfový bouřlivák, kterého téměř celou kariéru provázejí problémy s alkoholem a sázkařstvím, hodlá napsat knihu o svém životě.

Vítěz British Open z roku 1995 navíc doufá, že by jeho autobiografie mohla být zfilmována některým z hollywoodských studií.

John Daly, minulost

Daly to má opravdu promyšlené. Kevin James z televizního seriálu Dva z Queensu (v orig. The King of Queens - pozn. red.) by prý mohl hrát období do letošního roku, kdy se vášnivý sázkař rozhodl podstoupil operaci, při které mu byl podvázán žaludek, a zhubl o padesát kilo. Od té doby se prý snaží polepšit.

Kevin James, King of Queens

Kevin Jones by podle Dalyho mohl hrát jeho postavu před operací

Období po operaci by prý mohl hrát Matt Damon. "Viděl jsem ho v Legendě o slavném návratu (v orig. The Legend of Bagger Vance - pozn. red.) a pro tu roli by byl perfektní," řekl ranař, jeho obliba v nošení extravagantních kalhot je mimosportovním tahákem každého turnaje.

Matt Damon, The LEgend of Bagger Vance

Matt Damon (vpravo) je zas prý ideální pro období po operaci

Problémem jsou manželky

Plán však má podle Dalyho velký zádrhel. "Kdo bude hrát všechny moje bývalé manželky?" naráží na fakt, že ve svých 43 letech je už čtyřikrát rozvedený.

Daly prý nechce, aby případný film nějak zidealizoval jeho stinnou stránku a tucty prohřešků, za které několikrát dostal od golfových asociací trest. Například v letošní sezoně kvůli zákazu nemohl startovat v první polovině sezony PGA Tour.

Bylo by to prostě popis mého života, řekl Daly. Kolik stran jeho autobiografie a kolik hodin případný film budou mít, to neprozradil.