Diskuze

Virtuální eso Leclerc. Vyhrál druhý počítačový závod formule 1 za sebou

Pilot stáje Ferrari Charles Leclerc vyhrál počítačovou Velkou cenu Číny a ve virtuálním seriálu formule 1 zaznamenal druhé vítězství za sebou. Dvaadvacetiletý monacký jezdec na rozdíl od předchozího měření sil na okruhu v Melbourne vyhrál v Šanghaji i kvalifikaci a triumfoval před rivalem z F1 Alexanderem Albonem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Nerozumim, proc mlady zdravy sportovec, brankar Realu Madrid, je schopny dojet virtualni zavod formule 1, aniz by mu profesionalni zavodni jezdec nalozil alespon 1 kolo. Budto se ve virualnim svete mazou rozdily, nebo (a to je jeste horsi), stravil tento mlady sportovec X hodin sezenim pred obrazovkou a jezdil a jezdil. Ocekaval bych, ze obzvlaste tyto hvezdy by mely nejlepe vedet, co je realita a co jenom jako.

0 1
možnosti

Na hotelu po večerech určitě nahraje dost, jít večer někam do klubu chlastat a balit holky by asi před zápasem u trenéra neprošlo... postřeh a rychlost reakcí vzhledem k tomu, na jaké pozici hraje, bude mít asi taky hodně nadstandardní :-)

Navíc, asi každý ví, čím tahle skupina lidí jezdí. Třeba je to jeden z těch majitelů supersportu, co to nemá jen na parádu a když je čas, zaplatí si okruh a případně i instruktora.

0 0
možnosti
PM

Jestli nedali jezdcům Mercedesu o třídu lepší auta, nebylo to spravedlivé...

0 1
možnosti
VK

Jako dlouholety (20+ let) rikam. Tohle je zabavnejsi nez nynejsi skutecne GP F1.

1 0
možnosti

Pokud by to ale mělo pokračovat delší dobu, ať se to jezdí i tam, kde to v reálu kvůli bezpečnosti už nejde... třeba taková Nordschleife by byla fajn :-)

1 0
možnosti
VK

V72í15t 69K10o21n90o75p49a

19. 4. 2020 21:50

Tak umí nejlíp na Playstationu, no.. O:-)

1 4
možnosti