Diskuze

Moje chyba, nezvládl jsem to. Rosberg v Itálii prohrál a nadával si

Po startu Velké ceny Itálie F1 se zdálo, že nic nemůže připravit Nika Rosberga o vítězství. Nic kromě jeho samotného, což se přesně stalo. "Na to, co jsem udělal, neexistuje výmluva. Sám jsem se připravil o vítězství," kál se německý jezdec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Bože proč to nepíše někdo kdo sledoval aspoń sestřih, Kvyatovi odešli brzdy a byl rád, že dojel 11 jinak by byl minimálně 10.

A hlášení týmu Hamiltonovi ať zpomalí, že je už moc blízko Rosbergovi jsem nepochopila a i komentátoči v Anglii reagovali, že to není poprvé co Hamilton nesouhlasi s doporučením svého týmu. Mi to připomělo jak mu před pár závodama doporučovali ať se nechá předjet "rychlejším" Rosbergem, kterej se mu nepřiblížil ani na 1 sec.

3 0
možnosti

Že by de javú? Je to podobné, jako soupeření Vettla s Webrem (vč.chování po závodě, kdy se oba ignorují). Jestli to není tím, že Rosberg s Vettlem jsou "neomylní" Němci.:-).

1 0
možnosti
FB

Jsou piloti, jenž umí ustát tlak a nechybují. No a jsou i ti druzí. Pamatuji, jak v podobné situaci pomalejší Hamilton udržel Rosberga za zády.

0 0
možnosti